24 november 2020

 

Synesthesie…doe de test

Heb je ooit al eens gehoord van synesthesie? De term duidt op een vermenging van de zintuigen. Dit komt voor bij sommige mensen, en leidt ertoe dat ze bepaalde geluiden kunnen zien of kleuren proeven. Benieuwd of jij het ook hebt?

 

Jouw hersenen zijn uniek!

Jij bent er ééntje van de 2.000
Je kon alle speciale vormen, letters en figuren zien. Dat betekent dat je hersenen op een heel bijzondere manier werken, waardoor je dingen kan zien, ruiken, horen en voelen waar anderen meer moeite mee hebben.
Jij hebt de instelling van een kunstenaar. Je kan je makkelijk aanpassen, bent visueel ingesteld, scherpzinnig en creatief. Je bent goed in improviseren en je hebt een natuurlijke intuïtie waar je altijd op kan vertrouwen. En je hersenen? Die zijn uniek!

https://www.hln.be/hln/nl/37/Psycho/article/detail/3042599/2016/12/29/Slechts-1-op-2-000-kan-deze-test-oplossen-lukt-het-jou-wel.dhtml

 

https://www.synesthesie.nl/nlsynpag.htm

Lees ook:   Kijk kanker de wereld uit, elke view is 1 euro voor onderzoek

Gerelateerde berichten