web analytics
11:11 Dubbele getallen
Corona & VirussenPolitiek-Elite

Waarom gelooft Rusland nu dat Covid-19 een door de VS gemaakt biowapen was?

gf9b2c0c850cf5a83630899bc85537f01d9112cb0462599a4406bca1d3b5203a89e6a80cd4ea451c2f1543442204bc624 640 covid AnGel-WinGs.nl

Achtergelaten papieren gevonden in Amerikaanse biolabs in Oekraïne hebben het Russische ministerie van defensie ertoe gebracht te verklaren dat Covid-19 een biologisch wapen is. Of het met opzet of per ongeluk is gelekt, is niet duidelijk. Wat duidelijk wordt, is dat de heilige graal van het imperialistische biowapenprogramma ziekten veroorzaakt die bepaalde genotypen (in het bijzonder Russisch of Chinees) meer zullen treffen dan andere.

De communisten

Rapportage over chemische, biologische en genetische experimenten, ‘bioveiligheid’ en biowapens is zo’n integraal onderdeel geworden van de informatieoorlog dat het moeilijk is geworden om feiten van fictie, en waarheid van psychologische operaties te onderscheiden, zelfs voor mensen met degelijke kennis. politieke instincten en een gezond scepticisme.

Toch werpt de oorlog in Oekraïne een opmerkelijk licht op het wereldwijde netwerk van biologische laboratoria voor tweeërlei gebruik dat de Amerikaanse staat, en zijn militair-medische onderzoeks-farmaceutische as, heeft gebouwd en geëxploiteerd.

Wanneer de vele bewijsbronnen worden verzameld – variërend van gegevens gevonden op de laptop van Hunter Biden tot aanvallen op Latijns-Amerikaanse gewassen, vee, economieën en nationale leiders, tot de Amerikaans-Oekraïense laboratoria die tijdens zijn speciale militaire operatie in Russische handen zijn gevallen – de systematische aard en opmerkelijk sinistere doelstellingen van het biologische programma van de VS worden op treffende wijze onthuld.

Bewapening van de Covid-19-pandemie – informatie en experimenten

Terwijl de Covid-pandemie zich ontvouwde, waren er meerdere beschuldigingen en tegenbeschuldigingen met betrekking tot de oorsprong van het virus: Covid was een biologisch wapen dat opzettelijk door China was vrijgegeven, werd ons verteld. Of het was een gevolg van natuurlijke transfectie vanwege de onnatuurlijke neiging van de Chinezen om boerenmarkten te bezoeken.

Of er was een laboratoriumlek van het Wuhan Institute of Virology, waar wordt geëxperimenteerd met coronavirussen, inclusief ‘gain-of-function’-onderzoek – interessant genoeg gedeeltelijk gefinancierd door het Amerikaanse bedrijf ‘EcoHealth Alliance’, dat dergelijke onderzoek, samen met het Amerikaanse leger en farmaceutische bedrijven, op meerdere locaties over de hele wereld, zoals we later zullen zien.

De Covid-pandemie bewapenen als onderdeel van een bredere anti-Chinese propagandaoorlog; deze trope werd wereldwijd gedragen door de westerse media en inlichtingendiensten.

De Chinezen verzetten zich nogal diplomatiek maar resoluut tegen deze propaganda, waarbij de Amerikaanse president Donald Trump op zijn beurt dreigde Chinese staatsobligaties op te zeggen – dat is de $ 1,1 biljoen van de Amerikaanse staatsschuld van $ 28 biljoen die China toen aanhield. (Klopt de Covid-theorie over een laboratoriumlek in Wuhan al die tijd? door Jonathan Calvert, The Times, 4 maart 2023)
De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) steunde dit verhaal niet en werd prompt weerlegd door de VS.

In de context van escalerende handels- en militaire conflicten met Rusland en China, krijgt het verhaal van het Wuhan-laboratoriumlek een nieuwe grote duw – hoewel bewijs van Chinese schuld opvallend afwezig is in het web van beweringen.

Lees ook:   Vijf EU-landen eisten opheldering van Brussel: waarom gas zo duur werd

Maar onderzoek naar de versterking van de functie (verbetering van de overdraagbaarheid, virusreplicatie, virulentie, gastheerbereik, ontwijking van het immuunsysteem of resistentie tegen geneesmiddelen en vaccins) is duidelijk aan de gang, en de drijvende krachten achter dit onderzoek zijn de NAVO-landen, en met name de VS.
Het bewapenen van ziekteverwekkers, die op strategische locaties worden vrijgegeven als onderdeel van een multidimensionale of ‘hybride’ oorlog tegen elke natie die niet in overeenstemming is met de hegemonische doelstellingen van het Anglo-Amerikaanse imperialisme en zijn geallieerde en dienende netwerk van staten, onderstreept deze strategie.

Biologische oorlogsvoering en imperialisme

Biologische agentia worden al eeuwenlang gebruikt in oorlogsvoering. Tijdens de 14e eeuw katapulteerden Mongoolse legers de besmette lijken van slachtoffers van de pest over de muren van de belegerde stad Caffa, in wat nu Fedosia is, op de Krim, om te proberen de inwoners van de stad tot overgave te dwingen.

Maar met de komst van het moderne kapitalistische imperialisme hebben de bredere uitbreiding en intensere aard van uitbuitingssystemen die zich over continenten uitstrekken, gecombineerd met voortschrijdende wetenschappelijke kennis, de frequentie en kracht van hun gebruik vergroot.

Bovendien zijn er talloze voorbeelden van na WO II van Amerikaanse en Britse staatsexperimenten op de gevangenisbevolking, het leger en zelfs op hun eigen burgerbevolking om de verspreiding van ziekteverwekkers te bestuderen.
Als Britse en Amerikaanse arbeiders werden beschouwd als geschikte proefpersonen voor dood door biologische wapens, hoeft men alleen maar het koloniale racisme en de arrogantie van de Britse Raj en de Amerikaanse elite in herinnering te brengen om de minachting te beseffen waarmee de imperialisten de levens van hun koloniale onderdanen. Het is dus vrij gemakkelijk om de voorliefde van deze suprematische sociopaten te waarderen voor experimenten met de onderworpen volkeren, met als doel hun heerschappij en de bron van hun enorme superwinsten te behouden.
‘Biosecurity’, onderzoek en biologische oorlogsvoering

In februari 2022, tijdens de eerste weken van de Russische interventie tegen de door de VS geïnstalleerde fascistische junta in Oekraïne, benadrukten de Russische regering en het leger hun bevindingen dat de VS ongeveer 26 biolabs in Oekraïne exploiteerde. De door hen verstrekte informatie werd aanvankelijk door NAVO-politici en de westerse reguliere pers afgedaan als “Russische uitvlucht”. (Rusland plant ‘zeer grafische’ nepvideo als voorwendsel voor de invasie van Oekraïne, Amerikaanse claims door Julian Borger, The Guardian, 3 februari 2023)

“Het Russische leger heeft gedocumenteerd bewijs verkregen dat bevestigt dat het Pentagon betrokken was bij de financiering van militair-biologische projecten in Oekraïne”, zei de chef van de Russische stralings-, chemische en biologische beschermingsmacht, Igor Kirillov.

Lees ook:   Patiëntenfederatie: niet al het geld hoeft terug naar patiënt

“‘Wij geloven dat componenten van biologische wapens in Oekraïne werden gemaakt’, zei Kirillov. Hij demonstreerde een document van 6 maart 2015 waarin ‘de directe betrokkenheid van het Pentagon bij de financiering van militaire biologische experimenten in Oekraïne’ werd bevestigd.

“Hij benadrukte dat het standaardpraktijk was om Amerikaanse sanitaire en epidemiologische welzijnsprojecten in derde landen, waaronder die in Afrika en Azië, te financieren via nationale gezondheidsdiensten.” (Russisch leger heeft gedocumenteerd bewijs van door de VS gefinancierde bio-experimenten in Oekraïne, 17 maart 2022)
De rol van Hunter Biden vertoont directe banden met de Amerikaanse president
Bovendien werden deze beweringen onderbouwd door gelekte e-mails van de laptop van Hunter Biden (de zoon van de Amerikaanse president Joe Biden), en zelfs toegegeven door enkele reguliere kranten.

De Daily Mail merkte bijvoorbeeld op dat “de commandant van de Russische nucleaire, biologische en chemische beschermingstroepen beweerde dat er een ‘plan van interactie was tussen Amerikaanse overheidsinstanties en Oekraïense biologische objecten’ en wees op de ‘financiering van dergelijke activiteiten door structuren dicht bij het huidige Amerikaanse leiderschap, met name het investeringsfonds Rosemont Seneca, dat wordt geleid door Hunter Biden ‘…

Igor Kirillov vestigde ook de aandacht op de connectie van de Bidens met het biowapenprogramma:

“’Inkomend materiaal stelde ons in staat om het interactieschema tussen Amerikaanse overheidsinstanties en het Oekraïense biolab te traceren’, zei Kirillov, eraan toevoegend dat de betrokkenheid bij de financiering van deze activiteiten door structuren die dicht bij het huidige Amerikaanse leiderschap staan, in het bijzonder het Rosemont Seneca-investeringsfonds van Hunter Biden, trekt aandacht voor zichzelf…
“‘Tegelijkertijd is er een hechte relatie tot stand gekomen tussen het fonds en belangrijke contractanten van het Amerikaanse leger, waaronder Metabiota, dat naast Black & Veatch een van de belangrijkste leveranciers is van apparatuur voor biolaboratoria van het Pentagon over de hele wereld’, zei Kirillov. toegevoegd.” (Het investeringsfonds van Hunter Biden gekoppeld aan Oekraïense biolabs die zich bezighouden met onderzoek naar ziekteverwekkers: Russisch ministerie van Defensie, Global Times, 25 maart 2022)

China’s visie

Zhao Lijian, woordvoerder van het ministerie van Buitenlandse Zaken van de Volksrepubliek China, werd tijdens een persconferentie – eveneens op 8 maart 2022 – gevraagd commentaar te leveren op de Oekraïense biolabs. Zijn verklaring was veel evenwichtiger dan wat dan ook te vinden was in tientallen artikelen over dit onderwerp in de Britse pers:

“De laatste tijd hebben Amerikaanse biologische laboratoria in Oekraïne inderdaad veel aandacht getrokken. Volgens rapporten wordt in deze faciliteiten een grote hoeveelheid gevaarlijke virussen opgeslagen. Rusland heeft tijdens zijn militaire operaties ontdekt dat de VS deze faciliteiten gebruikt om biomilitaire plannen uit te voeren …

Lees ook:   Schulden!

Lawless beschermt de ideale locatie voor onethisch onderzoek
Het uitgebreide netwerk van Amerikaanse biolabs wijst op het grotere doel: de controle en overheersing van de biologische omgeving als oorlogsmiddel .
Veel analisten rangschikken gekweekte en genetisch gemanipuleerde biologische organismen als de gevaarlijkste van alle bestaande wapentechnologieën, met het potentieel om veel uitgebreidere en verwoestendere effecten op de menselijke bevolking te veroorzaken dan zelfs kernfusiewapens.

De speciale militaire operatie in Oekraïne

De Russische SMO heeft – letterlijk – bewijs gevonden dat “het regime in Kiev met spoed de sporen had verwijderd van een door het Amerikaanse Ministerie van Defensie gefinancierd militair biologisch programma in Oekraïne. Stafleden van Oekraïense laboratoria getuigden dat op 24 februari 2022 ziekteverwekkers van pest, miltvuur, tularemie, cholera en andere dodelijke ziekten met spoed werden geëlimineerd.” (Biden moet de betrokkenheid van zijn zoon bij de operatie van biolabs in Oekraïne uitleggen – Doema-spreker, Tass, 24 maart 2022)

Genotypering om biowapens ‘raciaal’ te targeten
“We hebben u al laten weten dat er meer dan 16.000 biologische monsters, waaronder bloed- en serummonsters, zijn genomen vanuit Oekraïne naar de VS, Georgië en Europese landen.
“Tegen de achtergrond van de garanties van de Amerikaanse regering dat de genetische informatie verkregen van Oekraïense burgers ‘uitsluitend voor vreedzame doeleinden’ zal worden gebruikt, zou ik een verklaring willen citeren van Jason Crow van de US House Intelligence Committee op de Noord-Amerikaanse veiligheidsconferentie in Juli.

Steeds meer bewijs dat de VS de Covid-19-pandemie veroorzaakte
“In mei 2022 vertelde Jeffrey Sachs – een vooraanstaand expert in het gerespecteerde medische tijdschrift The Lancet en professor aan Columbia University, de toonaangevende academische instelling voor wereldwijde bioveiligheid – op een conferentie in Spanje dat ‘het coronavirus kunstmatig is gemaakt en zeer waarschijnlijk gemaakt met behulp van Amerikaanse vooruitgang in de biotechnologie’.
“Volgens onze experts blijkt dit uit de ongebruikelijke variabiliteit van de genovarianten die verschillende pieken in de incidentie van coronavirussen veroorzaken, significante verschillen in dodelijkheid en besmettelijkheid, ongelijke geografische spreiding en de onvoorspelbare aard van het epidemische proces als geheel. Het lijkt erop dat ondanks pogingen om de ziekte in te dammen en te isoleren, de pandemie kunstmatig wordt aangewakkerd door de introductie van nieuwe varianten van het virus in een bepaalde regio.

“’We overwegen de mogelijkheid dat het Amerikaanse Agentschap voor Internationale Ontwikkeling (USAid) betrokken was bij de opkomst van het nieuwe coronavirus. Sinds 2009 financiert het bureau het Predict-programma, dat nieuwe soorten coronavirussen heeft onderzocht door vleermuizen te vangen die de virussen bij zich dragen. Een van de aannemers van het project was Metabiota, een bedrijf dat bekend staat om zijn militair-biologische activiteiten in Oekraïne.’

Bron

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien