web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-EliteRH Negatief - Anunnaki - Elohim - Geloof

“Oude geheimen opgegraven: Billy Carson onthult de aanwezigheid van de Anunnaki Bloodline op aarde”

Doe mee met Billy Carson terwijl hij zijn baanbrekende onderzoek naar de Anunnaki-bloedlijn presenteert. Door nauwkeurig kruisverwijzingen te maken naar uittreksels uit de oude Soemerische tekst en de raadselachtige Emerald Tablets, onthult Carson overtuigend bewijs dat suggereert dat de Anunnaki Lords, een machtig buitenaards ras, nog steeds onder ons op aarde kunnen lopen. Bereid je voor om de verborgen waarheid te ontdekken!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥