web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Verenigde Staten tegen Microsoft: verklaring door Bill Gates

 

Verenigde Staten tegen Microsoft was een rechtszaak die tegen Microsoft was aangespannen door het Amerikaanse ministerie van Justitie. De eisers beweerden dat Microsoft misbruik maakte van het monopolie bij de verkoop van besturingssystemen en webbrowsers. De vraag die centraal stond in de zaak was of Microsoft zijn vlaggenschip Internet Explorer (IE) webbrowsersoftware mocht bundelen met zijn Windows-besturingssysteem.

Microsoft verklaarde dat het samengaan van Windows en Internet Explorer het resultaat was van innovatie en concurrentie, en dat de twee nu hetzelfde product waren en onlosmakelijk met elkaar verbonden waren en dat consumenten nu alle voordelen van IE gratis kregen.

https://rumble.com/user/American69?page=1

Bekijk zijn Rumble kanaal ook eens

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥