web analytics

Oorlogsvoertuigen via Vlissingse haven

Wat vreselijk… dat deze regering dit allemaal maar goedkeurt…
Ik ben het er niet mee eens en ik denk veel mensen niet,  en als Rusland wil, dan kunnen ze ons land hiervoor dus ook bombarderen, met een bommen aantal of met kernraketten zelfs en dan mn in de havens! Je werkt zo mee aan een oorlog die de onze niet is.
En wie in ons land wilde oorlog, ik dacht dat we daar wel genoeg van hebben meegemaakt of niet… Vandaar dat ze vonden dat het herdenken wel genoeg was geweest, ik zei dit jaren terug al, die oorlog mag nooit vergeten worden door niemand en kijk…

Hoe dom ben je als ministers van een land, dat je dit wel ok vindt… OMG!

Daar zou men moeten protesteren!
No war!!!!!
Rot op man uit onze wateren en bij ons land met je Yankees!

Lees ook:   Als je je schaamt voor je eigen minister president, ja Rutte dit gaat weer eens over jou!

Gerelateerde artikelen

Back to top button