web analytics

Kinderen doelwit in de oorlog in Rusland en Oekraïne

Er wonen veel kinderen op of vlak bij de oorlogsfrontlinie Rusland-Oekraïne. In deze reportage ga ik op zoek naar de werkelijke situatie waarin ze leven en hoe erg die is. Ik probeerde niet alleen meer over ze te weten te komen, maar besloot veel eten en speelgoed te gaan kopen en te proberen hen en hun gezinnen een beetje beter te maken, al was het maar voor één dag. Het is erg belangrijk om de jeugd van een oorlog niet te vergeten. Veel van deze kinderen herinneren zich niet eens meer wanneer er vredestijd was. Voor hen is hun hele leven een grote oorlog geweest om in leven te blijven. Dit komt het dichtst in de buurt van een kerstspecial voor jou. Het voelde heel goed om deze kinderen en hun families te helpen. Nogmaals, we kunnen niet elk verhaal van elke plek behandelen, maar we kunnen ons best doen en natuurlijk altijd onze rapporten met volledige Engelse en Russische vertalingen aan u leveren.

Lees ook:   Edward Snowden en de moderne slavernij

Gerelateerde artikelen

Back to top button