...

28 januari 2022

 

Burgemeester: Aanrandingen als Keulen hier uitgesloten¿¿¿

Van der Laan: Aanrandingen als Keulen hier uitgesloten

AMSTERDAM –
Burgemeester Eberhard van der Laan acht het uitgesloten dat een massa-aanranding zoals in Keulen tijdens Nieuwjaarsnacht ook in Amsterdam gebeurt. ,,Ik vind Amsterdammers daar veel te lief voor en we stellen grenzen”, zei hij maandag in het EO-radioprogramma Dit is de Dag.
,,Zonder dat ik het aannemelijk kan maken denk ik dat het uitgesloten is. In Duitsland is wat achterstand in het integratiedebat. Ik geloof dat ze in Duitsland nu een schrik hebben die wij vijftien jaar geleden al hebben gehad.”
Verder gaf Van der Laan aan dat de gemeente zich ‘suf praat’ met jongeren die zijn teruggekeerd uit Syrië. ,,Er worden een heleboel lelijke dingen gezegd over thee drinken, maar ik vind in dit opzicht de dialoog het belangrijkste.”

https://www.telegraaf.nl/binnenland/24985958/___Keulen__hier_uitgesloten___.html

Dit soort mensen zitten er dus ook in de regering.
Zij beheren ons land, vandaar dat alles naar de kloten is.
Hoe naïef kun je zijn?
Iemand zei al dat deze burgemeester vroeger afgekeurd is als Molenaar, hij had nml een klap van de wieken gehad.

Lees ook:   Nee, de regering bemoeit zich niet met zwarte piet

Gerelateerde berichten