web analytics

Voorspellingen 2016

Interessante voorspelling!
Van 2015 en 2016…

Hoe kan je op een politiek correcte manier je uiten op een openbaar netwerk ? Geen idee ? Maar bij deze waarschuwen mijn bronnen vandaag dat er een dreiging is waar iedereen over zwijgt. Ik wil hier niet teveel op ingaan maar zwijgen is ook geen optie. Wij willen iedereen de boodschap meegeven dat je op elkaar moet letten !!

Let op verdachte situaties, op jezelf en je familie. Op straat of waar je ook gaat maak er melding van en sluit niet langer je ogen omdat het “toch niet jou zaakje is”dat is het wel !! Vanaf NU voor iedereen !
Ik voeg hier niets verder aan toe. Ik adviseer de Jaarvoorspelling van 2015 EN 2016 nogmaals goed door te lezen en trek daar je conclusie uit !! Be Save heart-emoticon
ps : bespaar me negatieve berichten ! Ik win hier helemaal niets mee het kan juist allemaal tegen mij werken … ik ben hier voor jullie
Mystica

https://theuniversalsociety.wix.com/theuniversalsociety!JAARVOORSPELLING-2015/

https://theuniversalsociety.wix.com/theuniversalsociety!JAARVOORSPELLING-2016/

Lees ook:   De goede Russen ziet men niet...in de media

Gerelateerde artikelen

Back to top button