web analytics
...
Orakels

Is er fraude gepleegd met de verkiezingen?

4 via Angel-Wings

https://angelwingsorakels.nl/oh5/

29 Aangepast via Angel-Wings

Nu duidelijker kan ik het niet krijgen moet ik zeggen en dat natuurlijk van mijn  eigen andere website!
Als er 1 schaap over de dam is volgen er meer…?

Beïnvloeding van simpele mensen…
TV hypnose…
Maar ook bedrog en leugens…en ik zweer… dit waren echt de kaarten die ik trok, na die vraag!
100%

 

Lees ook:   Zie jij alle kleuren?

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept