web analytics
11:11 Dubbele getallen
Nieuws

Vol is Vol

Afbeelding

https://www.ad.nl/rotterdam/totale-verkeerschaos-op-rotterdamse-wegen-na-ongeluk-laat-vaker-de-auto-staan~aefa82c7/

Een verkeersinfarct van ongekende grootte. Zelden liep de Rotterdamse binnenstad zo vast als maandagochtend na de afsluiting van de Van Brienenoordbrug door een ongeval. Op sommige plekken was de vertraging ruim anderhalf uur. Toeterend en foeterend baanden weggebruikers zich een weg naar werk, school of de begraafplaats. ,,Ik denk dat ik maar te voet verderga.”

Ja, het is een feit  dat veel steden kampen met het probleem van overbevolking en verkeersinfarcten. Het wordt steeds voller en drukker in de straten. Als er geen maatregelen worden genomen, zal het alleen maar erger worden. Laten we hopen dat men in de politiek eens gaat samenwerken om een duurzame oplossing te vinden voor deze problemen.

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥