web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wanneer macht, geld en invloed de expertiseoverstijgen, krijgt men de leiding over mensen als Bill Gates

Gezien zijn achtergrond en waar hij begon, is de transitie van technologiemiljardair Bill Gates de afgelopen jaren naar het onderwijs, het milieubeleid en de mondiale gezondheidszorg opmerkelijk afwijkend, maar nog vreemder is de enorme hoeveelheid macht en invloed die hij behoudt, ondanks dat hij geen expertise heeft in zijn nieuwste projecten. inspanningen.

Bill Gates Swag-GIF

Degenen die niets weten over het verleden van Gates, kunnen, gebaseerd op hoe serieus hij op het wereldtoneel wordt genomen, aannemen dat de man een soort medisch expert is. Gates beschikt niet over dergelijke kwalificaties, ondanks het feit dat hij een ongelooflijke autoriteit behoudt over openbaar beleid en gezondheidsinitiatieven zoals vaccinatie.

 

Hoe kwam Gates aan deze macht? Waarom nemen zoveel mensen zijn mening serieus? En waar gaat de wereld heen met Gates en anderen zoals hij aan het stuur? De antwoorden op deze vragen blijven in veel opzichten een mysterie.

GIF van PEEKASSO

(Gerelateerd: Gates houdt zich momenteel bezig met het opdringen van meer vaccins aan de armste mensen ter wereld.)

 

Bill Gates: Een dystopische nachtmerrie

Een van Gates’ meest opmerkelijke prestaties, als je dat zo mag noemen, is zijn Bill & Melinda Gates Foundation, die beweert een filantropische organisatie te zijn die eenvoudigweg mensen probeert te helpen. In plaats daarvan is de Gates Foundation een middel voor Gates om zijn geld te parkeren en zijn agenda aan de wereld op te dringen.

Lees ook eens:  Voorschrijven Ivermectine rechtbank vernietigd boetes

 

“De impact van de Gates Foundation op de mondiale gezondheid is diepgaand en is een voorstander van de ontwikkeling van vaccins en de bestrijding van infectieziekten”, meldt The Exposé . “De rol van de stichting bij het vormgeven van het overheidsbeleid, vooral in de VS, illustreert echter de potentiële nadelen van filantropische invloed.”

 

“Critici beweren dat de visie van Gates, die meer wordt gedreven door persoonlijke overtuigingen dan door consensus onder gezondheidswerkers, het risico loopt lokale expertise en behoeften buiten spel te zetten ten gunste van mondiale agenda’s die zijn prioriteiten weerspiegelen.”

 

Gates’ technocratische oplossingen voor wereldproblemen sluiten beter aan bij zijn verleden als medeoprichter van Microsoft, maar zelfs deze lijken boven zijn salaris te liggen als het gaat om Gates’ opleidingsniveau en expertise op het gebied van zaken als geo-engineering en klimaatverandering, of het herconfigureren van de voedselvoorziening in de wereld. aanbod via genetische manipulatie.

 

“Critici wijzen erop dat Gates’ gebrek aan expertise op het gebied van pedagogie, de ontwikkeling van kinderen en milieuwetenschappen zou kunnen leiden tot te eenvoudige oplossingen die er niet in slagen de grondoorzaken van deze veelzijdige problemen aan te pakken”, voegt The Exposé eraan toe.

 

Een van de belangrijkste agenda’s van Gates, op welk terrein of terrein hij zich ook verdiept, is het concentreren van de macht weg van het volk en in zijn eigen handen. Gates wil een wereld creëren zonder machtsevenwicht, zonder verantwoordelijkheid en zonder zeggenschap van We the People – en niemand lijkt machtig of rijk genoeg om hem tegen te houden.

Lees ook eens:  Rusland heeft geen last van boycot alleen maar voordeel

 

“Het potentieel voor onbedoelde gevolgen, vooral op gebieden die zo cruciaal zijn als de mondiale gezondheidszorg, onderwijs en milieubehoud, vraagt ​​om een ​​voorzichtige benadering van de toepassing van rijkdom en invloed bij het vormgeven van beleid en praktijk”, zegt The Exposé .

 

Hoewel er in de hele wereld zeker genoeg problemen zijn die aandacht vereisen, is Gates niet de man om dat te doen, vooral niet in zijn eigen ritueel zonder verantwoordelijkheid. Waarom mag hij dan het gezicht zijn van alles, van technologie tot geneeskunde en filantropie?

 

Het simpele antwoord is dat Gates, met al zijn geld, macht en drive om te slagen in zijn grotendeels genocidale inspanningen, zich een weg naar de top van de hoop heeft weten te banen, waar hij nu een mondiale dystopie inluidt die naar zijn eigen beeld is gecreëerd.

 

“Wat heeft Gates bijgedragen aan de filantropie, en aan de technologie?” vroeg een commentator. “Naar mijn mening is hij meer een mondiale plaag, dat wil zeggen dat hij mensen injecties wil opdringen en zich daar naar eigen goeddunken mee wil bemoeien.”

 

Er zijn weinig mensen, vroeger of nu, zo slecht als Bill Gates. Lees meer op Evil.news.

 

Bronnen voor dit artikel zijn onder meer:

Lees ook eens:  Valse wortelens de onzin van foute groenten en fruit

Expose-News.com

NaturalNews.com

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥