web analytics
11:11 Dubbele getallen
Maatschappij & PsychePolitiek-Elite

Wanneer de mensen die ze als quinea pigs gebruiken beginnen te sterven, gaat het rechtstreeks naar Neurenberg

2eb953709d6b9a17fb12a997f9ed2d3d AnGel-WinGs.nlDe meeste gebruikers van de Moderna- en Pfizer-vaccins zijn zich niet bewust van de gevaren van de experimentele vaccins die ze gebruiken, een expliciete schending van de Procescode van Neurenberg waaronder de nazi-Duitse Dr. Josef Mengele werd berecht en veroordeeld. De code van Neurenberg vereist volledig geïnformeerde toestemming van proefpersonen in medische experimenten.

Velen zijn zich er niet eens van bewust dat ze experimenteel zijn.

Een verklaring van 6 januari  van Pfizer  zegt:

“Het Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin is niet goedgekeurd of gelicentieerd door de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA), maar is goedgekeurd voor gebruik in noodgevallen door de FDA onder een Emergency Use Authorization (EUA) om Coronavirus Disease 2019 (COVID) te voorkomen. -19) voor gebruik bij personen van 16 jaar en ouder. Het gebruik van dit product in noodgevallen is alleen toegestaan ​​voor de duur van de verklaring dat er omstandigheden bestaan ​​die de toelating van het gebruik van het medische product in noodgevallen rechtvaardigen op grond van sectie 564 (b) (1) van de FD & C-wet, tenzij de verklaring wordt beëindigd of de autorisatie eerder wordt ingetrokken. . “

Een voormalig Chief Science Officer en vice-president voor Pfizer, Dr. Mike Yeadon, is het ermee eens dat de algemene toediening van de experimentele vaccins veel verder gaat dan de reikwijdte van de Emergency Use Authorization (EUA) en inderdaad een schending van de Nuremburg Code kan zijn.

Onder: Voormalig Chief Science Officer en Vice President voor Pfizer, Dr. Mike Yeadon, zegt dat u het vaccin NIET moet nemen, gedwongen medische experimenten zijn in strijd met de Code van Neurenberg.  (Bekijk in Bitchute)

Rechtszaak aan de gang

Er zijn al juridische procedures gaande waarin de Code van Neurenberg wordt genoemd en “misdaden tegen de menselijkheid”, belichaamd in ongrondwettelijke sluitingsmaatregelen die kleine bedrijven vernietigen en depressie en zelfmoord veroorzaken.

De belangrijkste daarvan is het onderzoek dat wordt uitgevoerd door dr. Reiner Fuellmich en de Duitse Corona-onderzoekscommissie. Dr. Feullmich oefent ook in Californië de wet inzake onrechtmatige daad uit . (Rechtszaak)

De gevaren van de ontwikkeling van het coronavirus zijn goed ingeburgerd in de wetenschappelijke literatuur, maar massale vaccinatiecentra die momenteel worden uitgerold, informeren de ontvangers niet over de experimentele doses van deze gepubliceerde wetenschap, een schending van Neurenberg.

Facebook ontkracht dat ‘valse informatie’ geen troost is, video van Zuckerberg is gelekt, die zijn zorgen erkent
Om te nemen wat de sterkste geruststellingen van veiligheid zouden moeten zijn, een Facebook ‘ontkracht’ van zorgen, die geruststellingen zijn er niet. Als dit artikel op Facebook wordt gepost, stuit het op een melding van “valse informatie” .
Maar zelfs de geciteerde wetenschappers erkennen de gevaren van de ontwikkeling van het coronavirusvaccin.
De ” feitencontrole “, getiteld “Geen bewijs dat COVID-19-vaccins ernstigere ziekten veroorzaken; antilichaam-afhankelijke versterking is niet waargenomen in klinische onderzoeken ”, concludeert:
​ (Nadruk toegevoegd.)  
“Voorlopig” is er niets vreselijks gebeurd. Juridisch gezien is dit al een bekentenis dat iets zou kunnen.
Een wetenschapper wordt geciteerd:
“Er waren zorgen gezien in dierstudies met eerdere coronavirusvaccins voor SARS-CoV-1 en MERS. Maar tot nu toe niet in studies bij mensen. ”  
Maar de reden dat er tot nu toe geen ‘menselijke studies’ zijn, is dat langdurige dierproeven altijd hebben geleid tot de dood van veel of alle dieren.
Interessant is dat in een onlangs gelekte video van Facebook-eigenaar Mark Zuckerberg zelf, wiens publieke standpunt is dat iedereen een COVID-vaccin moet nemen, Zuckerberg onthult dat hij zich ook zorgen maakt over de veiligheid. In de video, gemaakt in juli 2020 , zegt Zuckerberg: “We kennen de bijwerkingen op lange termijn niet van het feitelijk wijzigen van het DNA en RNA van mensen”, verwijzend naar de volledig nieuwe vaccintechnologieën die worden gebruikt in de experimentele platforms van Pfizer en Moderna.  (Youtube-versie)

 

Lees ook:   Red startende biologische boerderij - TEKEN DE PETITIE

 

 

The Science: The Coming Genocide of Adverse COVID Vax Reactions, en wie de schuldige is

Volgens het Amerikaanse federale Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) zijn op 29 januari  501 sterfgevallen geregistreerd die mogelijk verband houden met de experimentele COVID-vaccinaties, 10.748 gerapporteerde verwondingen en 153 blijvende handicaps. Ten minste 3.150 van de bijwerkingen hebben ertoe geleid dat mensen ‘niet in staat zijn om te werken’ of ‘dagelijkse activiteiten’ uit te voeren.

Toch waarschuwen sommige wetenschappers dat veel ergere effecten van de Warp Speed-vaccins nog moeten komen.

Afschuwelijke individuele getuigenissen blijven naar boven komen, zoals in de onderstaande videocompilatie.

Bekijk hieronder bij Bitchute (let op: het eerste vaccinatieslachtoffer is niet van een COVID-opname maar een TDAP-booster)

 

Prof.Dolores Cahill  behaalde haar doctoraat in immunologie aan de Dublin City University in 1994. Ze was groepsleider van de Protein Technology Group in het Max-Planck-Institute of Molecular Genetics, Berlijn, en is professor Translational Science aan de UCD School of Medicine en medische wetenschappen.

Dr. Judy Mikovits behaalde een doctoraat in de biochemie aan de George Washington University en in 2006 werd ze de onderzoeksdirecteur van het Whittemore Peterson Institute.

Cahill, Tenpenny, Mikovits en andere artsen en wetenschappers waarschuwen voor een aanstaande gebeurtenis met massaslachtoffers, waarbij mensen betrokken zijn die COVID-vaccins in een experimenteel stadium hebben gekregen, vanwege een reactie die bekend staat als hyper-immuunrespons. Maar zodra het begint, waarschuwen ze dat de regering de schuld zal geven aan een andere vorm van COVID. (Video’s hieronder)

Hyper-immuunrespons is waargenomen bij proefdieren bij eerdere pogingen om vaccins te ontwikkelen voor andere coronavirussen, zoals SARS en MERS. De reactie vindt mogelijk pas maanden na de injecties plaats, wanneer proefpersonen het wilde, gemuteerde virus tegenkomen. Robert F.Kennedy Jr. , oprichter van Children’s Health Defense, schrijft:

“Wetenschappers hebben voor het eerst geprobeerd coronavirusvaccins te ontwikkelen na de SARS-CoV-uitbraak in China in 2002. Teams van Amerikaanse en buitenlandse wetenschappers vaccineerden dieren met de vier meest veelbelovende vaccins. In eerste instantie leek het experiment succesvol, aangezien alle dieren een robuuste antilichaamrespons tegen het coronavirus ontwikkelden. Toen de wetenschappers de gevaccineerde dieren echter aan het wilde virus blootstelden, waren de resultaten verschrikkelijk. Gevaccineerde dieren leden aan hyperimmuunreacties, waaronder ontstekingen in hun hele lichaam, vooral in hun longen. Onderzoekers hadden dezelfde “versterkte immuunrespons” gezien tijdens het testen op mensen van de mislukte RSV-vaccintests in de jaren zestig. Twee kinderen stierven . “

The UK Independent meldde:
“COVID-19 zal, net als andere coronavirussen, naar verwachting minstens elk seizoen muteren, wat ernstige vragen oproept over beweringen dat elk vaccin zal werken. Vanwege de aard van het virus zelf is nooit een succesvol vaccin ontwikkeld voor een van de vele stammen van coronavirussen; en gevaccineerde mensen hebben een grotere kans op ernstige ziekte en overlijden als ze later worden blootgesteld aan een andere stam van het virus, een fenomeen dat bekend staat als ‘virusinterferentie’. Een eerder SARS-vaccin is nooit op de markt gekomen omdat de proefdieren waarop het werd getest, ernstiger symptomen opliepen bij herinfectie, en de meeste stierven. “
Een van de onderzoeken die door wetenschappers worden aangehaald, is: “Immunisatie met SARS-coronavirusvaccins leidt tot pulmonale immunopathologie bij blootstelling aan het SARS-virus.”   Het mechanisme dat de dodelijke reactie veroorzaakt bij veel latere blootstelling aan het wilde virus, wordt ‘pathogene priming’ genoemd.
Dr.James Lyons-Weiler , een Senior Research Scientist aan de Universiteit van Pittsburgh, schrijft in een wetenschappelijk artikel over eerdere inspanningen om coronavirusvaccins te ontwikkelen:

“Bij SARS werd een soort” priming “van het immuunsysteem waargenomen tijdens dierstudies van op SARS-spike-eiwit gebaseerde vaccins, wat leidde tot verhoogde morbiditeit en mortaliteit bij gevaccineerde dieren die vervolgens werden blootgesteld aan het wilde SARS-virus. Het probleem, dat in twee onderzoeken naar voren kwam, werd duidelijk na een uitdaging na vaccinatie met het SARS-virus … “

Lees ook:   Kerst evil
De biotech-industrie nieuwsbrief Biopharma Dive schrijft:
“Er is nooit een vaccin tegen het coronavirus geweest. En veel vaccinontwikkelaars hebben hun ontwerpen gebaseerd op eerder onderzoek naar andere coronavirussen, zoals SARS of MERS, die genetische overeenkomsten vertonen met SARS-CoV-2, maar ook verschillen. Er is nog veel onbekend over het nieuwe coronavirus en hoe ons lichaam reageert op infectie. “
Shibo Jiang, hoogleraar virologie aan de Fudan University, China,   schrijft voor Nature Magazine :

“Ik heb gewerkt aan de ontwikkeling van vaccins en behandelingen voor coronavirussen sinds 2003, toen de uitbraak van het ernstige acute respiratoire syndroom (SARS) plaatsvond. Standaardprotocollen zijn in mijn ogen essentieel om de gezondheid te waarborgen. Voordat het gebruik van een COVID-19-vaccin bij mensen wordt toegestaan, moeten toezichthouders de veiligheid evalueren met een reeks virusstammen en in meer dan één diermodel … Werk met het SARS-virus toont aan dat verontrustende immuunresponsen werden waargenomen bij fretten en apen, maar niet bij muizen. “

Wetenschappers waarschuwen voor massaslachtoffers van gevaccineerde mensen op de lange termijn, vanwege hyperimmuunrespons, die zal worden toegeschreven aan een nieuwe vorm van COVID om verdere lockdowns en mandaten te rechtvaardigen
In de onderstaande videopresentaties geven deze artsen en wetenschappers heldere uitleg hoe de hyper-immuunrespons bij COVID-vaccintestdieren tot stand komt en waarom ze binnen drie tot zes maanden of langer verwachten dat grote aantallen gevaccineerde mensen de respons zullen vertonen wanneer blootgesteld aan het wilde, gemuteerde virus.
Niemand minder dan dr. Anthony Fauci heeft het fenomeen erkend dat bekend staat als virusinterferentie, waarbij vaccins de blootstelling aan een virus daadwerkelijk verergeren . Fauci zei in het voorjaar tegen een congrescomité :

“Ik moet waarschuwen dat er een mogelijkheid is van negatieve gevolgen wanneer bepaalde vaccins het negatieve effect van de infectie daadwerkelijk kunnen versterken,”

Waarschuwingen voor de specifieke gevaren bij de ontwikkeling van coronavirus, in tegenstelling tot andere soorten virussen zoals griep, zijn er in overvloed. Zowel SARS als MERS zijn coronavirussen, en er zijn ten minste vier andere coronavirussen in omloop, waaraan bijna iedereen is blootgesteld, meestal resulterend in verkoudheid.

Lees ook:   ByteDance zegt 'Complexe en onvoorstelbare moeilijkheden' bij mondiaal gaan, hekelt Facebook
Als zich een nachtmerriescenario ontvouwt, wie is dan de schuldige?
De hele cast van medische gevestigde orde, media, zaken en politieke spelers die de paniekatmosfeer in stand hebben gehouden met een overlevingspercentage van 99,4% tot 99,8% , het dodental waarvoor een team van onderzoekers in één staat is gevonden, kan worden opgeblazen door maar liefst 40%.  
Gezondheidsautoriteiten van de overheid, zoals Dr. Anthony Fauci, staan ​​achter een niet-aflatende drang naar massale vaccinaties in plaats van eenvoudige, effectieve remedies, zoals HCQ en Ivermectine .
Afgelopen april was Fauci het onderwerp van een Newsweek-onthulling ‘waaruit bleek dat Fauci achter een subsidie ​​van $ 3,7 miljoen zat aan het Chinese Wuhan Lab om onderzoek te doen naar vleermuiscoronavirus dat in de VS werd verboden nadat het als te gevaarlijk werd beschouwd:  “Dr. Fauci steunde het controversiële Wuhan Lab met Amerikaanse dollars voor onderzoek naar risico en coronavirus. “  
Zie voor een overzicht van de financierings- en promotiespelers achter de pandemiereactie het artikel  ” Bill Gates-criticus Ron Paul afsluiten van Facebook na” Grote reset “.”   
In een recent verontrustend interview zei Bill Gates, wiens financiering achter bijna elk aspect van een streven zit om wereldwijde vaccinatie verplicht te maken, met een grijns dat er weer een pandemie zal zijn “die deze keer aandacht zal krijgen”.  Waarop Melinda Gates glimlachte met ongepaste vrolijkheid.

Een witboek is gepubliceerd door Amerika’s Frontline Doctors, “On Experimental Vaccines For COVID-19”.   Artsen voorspellen dat vaccinreacties op de lange termijn te wijten zullen zijn aan een ‘nieuwe stam’.

Fragmenten over “pathogene priming”:

Blz.13:  

“Pathogene priming omvat het schadelijke effect van antilichaam-afhankelijke versterking (ADE), waarbij een vaccin of herinfectie zou kunnen resulteren in een ernstigere of dodelijkere ziekte , mocht de persoon in het wild besmet raken met SARS-CoV-2. Dit fenomeen is goed gedocumenteerd met eerdere vaccins. De meest recente verschrikkelijke krantenkoppen die hiermee verband hielden, waren een vaccin voor Dengue. Personen die het vaccin kregen en vervolgens het virus in het wild tegenkwamen, leden in een alarmerend tempo slechtere resultaten …

In de Filippijnen werd het voormalige hoofd van de afdeling Dengue van het Research Institute for Tropical Medicine (RITM) in 2019 door het Department of Justice aangeklaagd wegens ‘roekeloze onvoorzichtigheid die leidde tot moord’, omdat ze ‘met onnodige haast “De goedkeuring van Dengvaxia en de uitrol ervan onder Filippijnse schoolkinderen.”

Blz. 18:

“Een goed gedocumenteerde en ernstige bijwerking van vaccins staat bekend als pathogene priming of antilichaamafhankelijke of immuunversterking. Het is moeilijk te bewijzen, met artsen en wetenschappers en het publiek heeft de neiging om in eerste instantie het bestaan ​​ervan te ontkennen door te zeggen dat een persoon / personen “een erger virus” heeft. Een manier waarop we leren dat ADE een echt effect is, is door gevaccineerde en niet-gevaccineerde populaties te vergelijken. Als hele populaties onmiddellijk met deze experimentele vaccins worden gevaccineerd, zal de werkelijke incidentie van ADE nooit bekend worden, aangezien veel gevallen gewoon ten onrechte worden beschreven als een “nieuwe stam” of “ernstiger stam.” “

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥