web analytics
11:11

Mensen zijn de tv zat!

Tv steeds vaker de deur uit
Nederlanders zeggen steeds vaker hun tv-abonnement op of besluiten geen tv meer te nemen. Er valt daarom de komende jaren ook weinig omzetgroei te verwachten in de televisiemarkt. Dat voorspelt onderzoeksbureau Telecompaper.

Het aantal televisieaansluitingen is in 2016 voor het tweede jaar op rij gedaald, met 0,8 procent naar 7,4 miljoen stuks. Door de groeiende populariteit van onlinevideo houdt die dalende trend komende jaren waarschijnlijk nog wel even aan.

Mede dankzij prijsverhogingen bij KPN en Ziggo was er afgelopen jaar wel sprake van omzetgroei. De opbrengsten uit televisiediensten gingen met 4,3 procent vooruit naar 1,79 miljard euro. Volgens Telecompaper zal de markt tot 2019 waarschijnlijk nog beperkte groei laten zien. Voor de periode daarna wordt rekening gehouden met omzetkrimp, waardoor de opbrengsten in 2021 weer teruggezakt zullen zijn naar het huidige niveau.

https://www.telegraaf.nl/digitaal/27941400/__Tv_steeds_vaker_de_deur_uit__.html

Leuke reacties onder het artikel!

Men is de reclame zat, en familie de MOL!!!!!!!
Logisch natuurlijk.
Je verveeld je kapot bij die tv, en dan duizend miljard keer reclames moeten loeren?
Nou bij de eerste ben ik al weg!

Vroeger had je in het weekend altijd mooie films etc.. moet je nu kijken…wat een …
Werkelijk het is niets meer aan en je betaalt er goed voor.

Lees ook:   Het waarom van massa immigratie en de EU!

Gerelateerde artikelen

Back to top button