Agent zoals een agent moet zijn!

http://www.metronieuws.nl/buitenland/2015/06/agent-geeft-steun-aan-jongen-die-ouders-verloor

Wauw, bijzonder, kijk zo kan het dus ook!

—-

Op 24 mei kwamen de ouders van de Amerikaanse Kazzie Portie om het leven bij een auto-ongeluk. Het drama voltrok zich een week voor de jongen zijn middelbare schooldiploma op zou halen. De agent die het slechte nieuws aan de jongen moest brengen beloofde hem één ding: hij zou bij de diploma-uitreiking van de jongen zijn. En hij hield zich aan zijn woord.

VANUIT DE HEMEL

Eric Ellison was als agent aanwezig op de plek waar de ouders van Kazzie om het leven kwamen. In zijn functie was Eric dus degene die de jongen het moeilijke nieuws moest vertellen, en dit viel hem zwaar. Tegen Buzzfeed vertelt de agent dat de jongen wanhopig was en niet meer wist wat hij moest doen. “Ik vertelde hem dat hij naar zijn uitreiking moest gaan en dat zijn ouders vanuit de hemel zouden toekijken. En ik zal in hun plaats gaan.”

—-

Gerelateerde Berichten