web analytics
...
Gezondheid & UiterlijkPolitiek-Elite

Draadloze headsets schadelijk?

Een zoekopdracht op Google.com geeft echter een heel ander beeld. Tientallen artikelen over de gevaren van Bluetooth straling komen je tegemoet. De boodschap van deze artikelen is over het algemeen hetzelfde. Kijk uit met Bluetooth straling! Blootstelling aan een grote hoeveelheid Bluetooth straling kan je lichaamscellen aantasten. Hoe deze straling onze cellen precies aantast, daarover zijn de meningen verdeeld.

Seniel membraan?
Over een aantal mogelijke negatieve gevolgen van overmatig Bluetooth gebruik lijkt men het echter wel eens te zijn. Zo zou het membraan dat je hersenen beschermt tegen gevaarlijke stoffen, door blootstelling aan Bluetooth straling sneller ‘seniel’ worden. Giftige stoffen krijgen op deze manier de mogelijkheid om je hersenen binnen te dringen. Door het veelvuldig gebruik van een Bluetooth headset wordt straling door het hoofd geabsorbeerd met hoofdpijn, duizeligheid, vermoeidheid en moeite met focussen als mogelijk gevolg. En in het ergste geval kan overmatige blootstelling aan Bluetooth straling resulteren in onvruchtbaarheid en kanker. Kortom, de genoemde mogelijke gevolgen zijn niet mis!

https://www.techgirl.nl/is-bluetooth-straling-schadelijk/

De waarheid over draadloos

Leven in een wereld vol draadloze technologie. De schadelijke effecten ontkend. Waar gaan we naartoe?

“Niet bewezen” is (echt) een leugen.

De waarheid is dat vele duizenden gedegen wetenschappelijke onderzoeken stelselmatig worden genegeerd, ontkend, onder tafel geschoven, tegengewerkt. En dit gebeurt allemaal op het hoogste politieke niveau. Hier wordt een grootschalig en welbewust doofpotbeleid gevoerd. Onze overheid geeft een hogere prioriteit aan de commerciële belangen van de telecomindustrie en haar eigen financiële belangen dan aan de gezondheid van de burgerbevolking en alles wat leeft. Wie heeft er nog vertrouwen in onze regeerders?

Lees ook:   Baudet dient motie in tegen avondklok

Blijkbaar nog steeds het gros van de mensen. Alle waarschuwingen van onafhankelijke artsen en wetenschappers worden in de wind geslagen. Zij worden tegengewerkt of zelfs bedreigd (bijv. Dr George Carlo). Vele elektrogevoeligen lijden onder Wifi en alle draadloze toepassingen en leiden een onzichtbaar bestaan. Er is weinig protest en degenen die protesteren worden genegeerd. Petities verdwijnen in de la en brandbrieven worden weggemaakt.

De waarheid is dat onderzoeken die geen schadelijke effecten aantonen zijn gefinancierd door de telecomindustrie en/of zijn gemanipuleerd om de “juiste” resultaten op te leveren.
Hoe Corrupt is de Overheid?

Heel erg corrupt, als je het rapport van Transparency International Nederland mag geloven. De beerput van schandalen is schrikbarend diep.

En toch geloven we deze zelfde overheid die ons voorhoudt dat elektromagnetische straling van zendmasten, WiFi en al onze draadloze technologie, ongevaarlijk is en geen risico vormt voor de gezondheid. Deze “zekerheid” is gebaseerd op door de telecomindustrie gefinancierd onderzoek. En uitgedragen door de Wereld Gezondheidsorganisatie, die bewezen links heeft met de telecomindustrie.

Hoe naïef moet je zijn om dit te (willen) geloven?

Het is natuurlijk ook pas de eerste keer dat de overheid opzettelijk gezondheidsgevaren voor het publiek verzwijgt (maar niet heus). Hoe betrouwbaar is de overheid? Deze vraag mag ieder voor zich beantwoorden:

https://community.consumentenbond.nl/computers-elektronica-5/verzwegen-gezondheidsrisico-s-draadloze-technologie-857

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept