web analytics
11:11 Dubbele getallen
Edgar-CayceGezondheid & Uiterlijk

Haargroei terug

HAARGROEI TERUG

Haar vandaag, morgen weg, hersteld met Cayce-behandeling

Door Beth Wofford

Midden augustus 1992 was ik me aan het voorbereiden om weer aan het werk te gaan. Mijn kapster die al een paar jaar mijn haar had gedaan, zei:

“Mevrouw Wofford, wist u dat u een kale plek heeft – aan de linkerkant, hier?”

“Nee,” antwoordde ik, niet echt bezorgd.

Ze legde uit: “Het is niet echt heel groot – ongeveer de grootte van een kwartje.” Ze heeft het mij laten zien, maar met de krulspelden was het nauwelijks merkbaar. Mijn haar was rood, dik en gezond; Ik was altijd gezegend met goed haar. Als tiener en jonge vrouw was dit mijn beste bezit.

 

Ik heb er nauwelijks wekenlang over nagedacht. Toen ik op een avond eind september mijn haar waste, zag ik de plek en dacht bij mezelf – dat is groter dan een kwartje; het is meer als een halve dollar – misschien groter. “Hmm, ik kan beter in mijn Cayce-boek kijken wat ik moet doen.” Maar ik was “druk bezig” en deed dat niet.

 

Het was ongeveer half oktober toen ik echt bang werd. De kale plek was duidelijk toegenomen en mijn mond viel open van verbazing. Ik verlies mijn haar. Ik word kaal! Angst is een enorme motivator. Plots vond ik tijd om mijn zoektocht te doen en benodigdheden te bestellen.

 

Cayce’s aanbevolen behandeling was het aanbrengen van Pennsylvania Crude Oil, met niet-gedenatureerde alcoholspoeling; het eten van een goed dieet, vooral inclusief aardappelschillen, gekookt of rauw; en de hoofdhuid masseren – niet wrijven, maar duwen en masseren.

Lees ook:   Gesmolten virussen!!!!!!

De eerste behandeling vond plaats in de eerste week van november. De ruwe olie smolt erg, maar het deed geen pijn. Ik heb het een uur op mijn hoofd gehouden, hoewel Cayce een minimum of een half uur zegt. Spoelen was moeilijk. Om alle olie eruit te krijgen, kun je maar liefst vijf keer spoelen. Soms is de geur er nog steeds.

 

Ik wou dat ik de behandelingen had gedocumenteerd met de exacte datums en tijden. Ik weet dat ik de olie in november drie keer per week ben gaan aanbrengen. Ik weet ook dat tegen december de kale plek breed was geworden toen mijn hand over mijn linkerkant ging en meteen terugging: het leek me de Grand Canyon. Ik had de intentie om het met sjaals te bedekken. Maar vóór Kerstmis was ik geslaagd voor een pruik; het gebied kon niet langer worden “gekamd”.

 

Ik ging getrouw door met de behandelingen. Tegen het einde van januari, na drie maanden van behandelingen, verscheen er wat klein “perzikdons”. Ik was zooo gelukkig. Eerst dacht ik dat het gewoon mijn verbeelding was. Ik belde mijn familie voor verificatie. “Groeit het echt terug?” Ik heb gevraagd. Ze leken te denken dat het zo was.

 

Met creativiteit en verbeeldingskracht heb ik verschillende aardappelschilrecepten ontwikkeld. Ik heb ze zelfs echt leuk gevonden, vooral gebakken in pinda-olie, met ui, wortelen en selderij. Ik leg ze op knapperige volkoren toast, voor het maken van een sandwich. Lekker!

 

Ik heb mijn hoofdhuid in maart nauwkeurig onderzocht en vond absoluut nieuwe haargroei! Het was “zichtbaar”! En het was zilvergrijs. Ergens in mei gooide ik de pruik en de sjaals weg. Eerst had ik een hekel aan de kleur grijs, maar na veel complimenten vond ik het stijlvol.

Lees ook:   Osteoporose - Edgar Cayce

 

Mijn haargroei was in juli voltooid. Ik was te bang om de behandelingen volledig te stoppen.

 

Toen gebeurde er iets vreemds. Het grijs werd weer rood. Of was niet? Voor Thanksgiving wist ik het zeker. Tegen Kerstmis, 1993, was mijn haar weer normaal, dik, glanzend en rood. Slechts een jaar geleden was ik bijna kaal en droeg ik pruiken.

 

Ik bleef de behandelingen in 1994, af en toe, preventief voortzetten. Nu is het maart 1995 en heb ik verder geen problemen gehad. Het is alsof het nooit is gebeurd, behalve in mijn geheugen.

 

Als ik iemand hoor klagen dat hun haar gewoon vreselijk is of er niets mee kan, zeg ik zachtjes: “Wees maar blij dat je haar hebt.” En ik meen het!

 

Gedrukt met toestemming of Beth Wofford voor Cayce.com

CAYCE.COM

De shampoos tegenwoordig zorgen er ook vaak voor dat de hoofdhuid poriën dicht gaat zitten…gevolg kan zijn

haarverlies en kaal worden

De waterhardheid is ook niet goed..
Dus gebruik natuurlijke shampoos voor je hoofdhuid

Zoals bv Palmers
173894 1 Palmer s Coconut Oil Shampoo AnGel-WinGs.nl

Een Surinaamse toko heeft ook vaak veel informatie over haarverzorging en kaalheid

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken