web analytics

Vechtende troep apen brengen het verkeer in Thailand tot stilstand

Een stad in Thailand zag het verkeer plotseling tot stilstand komen toen de straten werden overspoeld door een epische strijd tussen rivaliserende apenbendes. Het wilde tafereel, dat door verbaasde bewoners op film werd vastgelegd, brak naar verluidt vorige week uit in de gemeenschap van Lopburi. Tot grote ergernis van forenzen verzamelden honderden apen zich in enorme groepen en gingen de strijd aan op een kruispunt in de stad. Na een paar minuten van gebrul en gekrijs gingen de wezens de strijd aan terwijl de chauffeurs dekking zochten in hun voertuigen en toekeken hoe het gevecht zich ontvouwde.

Er wordt aangenomen dat de spreekwoordelijke apenoorlog werd aangewakkerd door voedselschaarste, aangezien Lopburi een populaire toeristische bestemming is die het moeilijk heeft gehad door de pandemie, wat heeft geleid tot minder bezoekers die de wezens voeden die de stad naar huis noemen. Misschien als gevolg van deze aanhoudende hachelijke situatie, gaf een lokale bron aan dat de specifieke confrontatie tussen de apen een soort oorlog was tussen drie afzonderlijke groepen apen die waarschijnlijk hun territorium in de van snacks beroofde stad wilden vergroten.

Lees ook:   Als katten een huis mochten kiezen

Gerelateerde artikelen

Back to top button