web analytics
11:11 Dubbele getallen
Chemtrails / Geo-engineering / HAARP / CERNPolitiek-Elite

Geheime superwapens die ontwapeningsonderhandelingen stimuleren – luitenant-kolonel Thomas Bearden (1988) DEW

Deze video behandelt DEW en veel van zijn toepassingen. Sommige zijn van het volgende niveau, zoals het projecteren van ziekten en het genezen van ziekten, naast vele andere dingen. U zult niet geloven wat er tijdens deze lezing uit 1988 door luitenant-kolonel Thomas Bearden wordt onthuld. Deze conferentielezing werd in 1988 opgenomen in het World Trade Center en vervolgens in 2010 bijgewerkt door luitenant-kolonel Bearden met recente voorbeelden/bevestigingen van dingen waar hij in de lezing in 1988 over sprak! Alle toegevoegde voorbeelden uit 2010 zijn door hem toegevoegd aan de dvd’s die naar mij zijn gestuurd. Voor het geval je het bewijs hebt gemist dat het weer inderdaad kan worden gewijzigd met behulp van radiogolven, hebben we de site van de Amerikaanse overheid gevonden die zegt dat dit hier kan worden gedaan:

  yt favicon AnGel-WinGs.nl • 14-3-2024 — Frequenties van radiogolven …   _____

Over deze video: Dit is de tweede in een reeks fysieke dvd-video’s die naar mij zijn verzonden direct nadat luitenant-kolonel Thomas Bearden was overleden. Geheime superwapens die ontwapeningsonderhandelingen stimuleren (1988 en 2010). De dvd’s kwamen met een handgeschreven briefje met de tekst: “Michael, ik wist niet zeker of je deze van Tom eerder had gezien…” Gesigneerd Tehri Energetic Productions. Deze video behandelt volledig de Russische (Sovjet-) weersveranderingen boven Noord-Amerika met behulp van radiogolven.

Lees ook eens:  Bevat uw favoriete voedsel chitine, een stof die is afgeleid van de exoskeletten van INSECTEN?

Luitenant-kolonel Bearden legt het proces van het kruisen van golven/scalair uit, en bespreekt ook het creëren van aardbevingen, straaldalingen in vulkanen/breuken, koude explosies, het projecteren of verwijderen van energie van een locatie met behulp van radiogolven, en de aard van scalaire golven als zwaartekrachtgolven die bestaan ​​in de plaat, in de atmosfeer en ook in de ruimte.

Hij breidt zijn eerdere lezing uit 1985 verder uit door te praten over de Amerikaanse ambassades die worden aangevallen met scalaire radiogolfwapens (houd in gedachten dat dit 1988 was en nu in 2024 wordt bevestigd met de kwestie van de Cuba-ambassade van het Havana-syndroom, toegegeven door de media en de regering in de moderne tijd). keer). Deze conferentie moet, net als de andere, indien nodig meerdere keren aandachtig worden beluisterd.

Zoals eerder voorgesteld, ga ook eens op de Amerikaanse militaire site kijken naar het andere werk van Thomas Bearden!!!! https://discover.dtic.mil/results/?q=…

Als je hierboven kijkt, zul je een aantal serieuze randwetenschap van het volgende niveau vinden, gedaan voor het Amerikaanse raketcommando, naast andere militaire takken! ____ Laatste opmerking van mij over deze video: Het meest verbazingwekkende deel hiervan staat helemaal in de aftiteling van deze video.

Deze video is bijgewerkt in 2010, 1 jaar voordat ik video’s begon te maken op YouTube ———

Lees ook eens:  Europese legers bereiden zich voor om Rusland binnen te vallen

Lt. Col. Bearden heeft HAARP RINGS / RADAR-pulsen toegevoegd aan het einde van zijn video terwijl de aftiteling voorbij scrollt!! !!!!!!!!! Stel je mijn schok voor toen ik deze RADAR-pulsen / HAARP-ringen zag aan het einde van de video van luitenant-kolonel Beardens uit 2010 toen ik deze video per post ontving!

Deze video van voordat ik ooit begon, bewijst dat hij op de hoogte was van de grote HAARP RING / RADAR-pulsen voordat ik er ooit bij was!!!! Het zien van HAARP RING / RADAR PULSES aan het einde van zijn video sluit elke scepticus ter wereld af die zei dat ik “fake” of “verkeerd” was over de ringen / pulsen die op RADAR te zien waren! Ik kwam eind 2010 langs met mijn “HAARP RING” “RADAR PULSE” bevindingen / weersveranderingen en tornado’s die naar de RADAR-zenders werden getrokken!

Mijn onderzoek gaat verder waar het zijne in 2010 stopte. Dit is geweldig om te zien. Omdat wat ik heb gevonden overeenkomt met wat hij in 1988 zei — in deze lezing spreekt hij specifiek over hoe ze de scalaire waarde op afstand kunnen creëren en deze vervolgens naar de dichtstbijzijnde zender kunnen trekken!!!! Uit mijn onderzoek dat in 2010 begon, bleek dat de tornado’s werden opgejaagd en naar de zenders van het RADAR-station werden getrokken / hen raakten en de gebieden rond de RADAR-stations. Nu weten we dat dit in 2024 weerseffecten kan veroorzaken. Toen ik in 2010-2011 begon, werd dit allemaal ontkend, en ik had niet deze video om mijn zaak te bewijzen!

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥