web analytics
...
BuitenaardsU.F.O

Zwerm UFO’s boven kerncentrale Fukushima Japan 2021

op 13 februari 2021 om 15:10 uur een krachtige aardbeving van 7,3 graden trof de prefectuur Fukushima in Japan de krachtige aardbeving kwam bijna 10 jaar na een enorme aardbeving die in maart 2011 leidde tot een tsunami en een nucleaire ineenstorting. Na deze gebeurtenissen in maart en april 2011 zijn er veel UFO-waarnemingen gedocumenteerd boven de kerncentrale in Fukushima. En nu in 2021 worden UFO-waarnemingen weer herhaald boven de kerncentrale

Lees ook:   Top 10 Waarnemingen van Aliens & Buitenaards Leven!

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept