web analytics
11:11 Dubbele getallen
BuitenaardsPolitiek-EliteU.F.O

Video van UFO die onder water gaat, gefilmd door het Amerikaanse leger

Deze video bevestigt de theorie, gepromoot door veel ufologen, dat UFO-objecten een universeel transportmiddel zijn en perfect kunnen functioneren zowel in de lucht als onder water. In april 2021 plaatste de Amerikaanse UFO-onderzoeker Jeremy Corbell een video van een piramidevormige UFO die boven de USS Russell zweeft. Het Pentagon erkende later de authenticiteit van de video door te zeggen dat deze in juli 2019 was gefilmd, hoewel het niets zei over wat ze dachten van de gefilmde UFO.  Jeremy Corbell ging op  om te zeggen dat hij andere interessante video’s van UFO’s zweven langs Amerikaanse destroyers. Op zijn website plaatste hij foto’s waarin een bolvormig object, dat laag boven het oppervlak van de oceaan zweeft, verdwijnt nadat het onder water is gegaan. En toen, gisteren, 15 mei, plaatste Corbell eindelijk een video waaruit deze beelden van een onderwater-UFO werden genomen. Deze video is ook in 2019 gefilmd.

Het object zweefde naar verluidt op 15 juli 2019 boven het slagschip USS Omaha. Het object is bolvormig en donker van kleur (dit was echter een nachtfoto, dus het is onmogelijk om de echte kleur aan te geven). Corbell geeft aan dat het object bewoog met snelheden variërend van 46 mijl per uur tot 158 ​​mijl per uur. Aan het einde van het filmpje, wanneer het object plotseling verdwijnt, zijn twee militaire stemmen te horen die “Splash! Splash!”

Volgens Corbell werd na dit incident een onderzeeër naar de plaats van verdwijning van de UFO gestuurd, maar ze vond niets vreemds in het gebied (althans officieel). Deze video bevestigt de theorie, gepromoot door veel ufologen, dat UFO-objecten een universeel transportmiddel zijn en perfect kunnen functioneren zowel in de lucht als onder water.  “Ik kan bevestigen dat de video is gefilmd door de Amerikaanse marine en dat de Task Force on Unidentified Aerial Events de video heeft opgenomen in haar lopende onderzoek”, zegt Susan Gough, woordvoerder van het Pentagon. Volgens de theorie van Jeremy Corbell hebben buitenaardse wezens ergens in de oceaan op grote diepten één grote onderwaterbasis (of meerdere) die doorvoerstations zijn voor veel UFO’s die over de hele wereld vliegen.

Lees ook:   MARS Afro-standbeeld en vreemd insect

Bron

 

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken