web analytics
11:11 Dubbele getallen

Spinnen zoeken hun toevlucht op de omheining van de achtertuin te midden van overstromingen in New South Wales

Duizenden spinnen ontsnapten aan het overstromingswater in Kinchela, New South Wales, door hun toevlucht te zoeken op een omheining in de achtertuin. Deze video van Matthew Lovenfosse legt de spinachtigen vast die over elkaar klimmen terwijl ze naar hoger gelegen grond vliegen. Naast de spinnen is er een stem buiten het scherm te horen die Lovenfosse vertelt dat ze een “kleine slang” hadden ontdekt. Hij loopt naar hem toe en ziet de slang met opgeheven kop op zijn terras liggen. Weerwaarschuwingen en evacuatiebevelen waren van kracht voor delen van New South Wales te midden van dagen van ernstige overstromingen in de staat.

Scared Dog GIF

Lees ook:   Honden stoned door eten schijt van junkies eh?
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button