11 mei 2021

 

Sheen met duivelse kids!

https://www.ad.nl/ad/nl/1022/Celebs/article/detail/3539584/2013/11/05/Richards-wil-niet-meer-voor-kids-Sheen-zorgen.dhtml

Bizar een moeder die er niet meer voor wil zorgen omdat!

 

De ventjes zouden zich regelmatig ‘als een soort zombie’ gedragen en haar honden mishandelen. Bob en Max schoppen de beesten dan uit het niets herhaaldelijk, terwijl ze piepen van de pijn. Ook zouden de ventjes de honden eerst aaien om ze vervolgens te wurgen.

In de brief staat dat het geen ongelukjes waren. Toen ze Bob en Max liet weten dat de honden het niet fijn vonden, antwoordden de jongens dat dat de bedoeling was en dat ze de dieren wilden vermoorden. Het geweld zou zich niet beperken tot de viervoeters. Ook de drie dochters van Richards zouden inmiddels meerdere keren door de tweeling zijn geslagen, getrapt, gekrabd, gebeten en bespuugd.

Nu dat klinkt behoorlijk duivels…bestaat dat?

Lees ook:   Negligé als trouwjurk?

Gerelateerde berichten