web analytics
...
Wetenschap

Natuurkundige zegt dat er parallelle universums bestaan ​​en dat we ze uiteindelijk kunnen verkennen

Natuurkundige zegt dat er parallelle universums bestaan ​​en dat we ze uiteindelijk kunnen verkennen

Bereid je voor op verandering -De schokkende opmerkingen werden vorig jaar gemaakt op de Jeff Rogan Experience (JRE) podcast. Carroll zegt dat het feit dat kleine deeltjes zoals elektronen en fotonen niet één vaste locatie in het universum hebben, een bewijs is dat er veel parallelle universums zijn. Onlangs, in een vervolginterview met News.com.au, breidde Carroll zijn gedachten uit. ‘Maar er gebeurt nog veel meer’, vertelde Carroll aan News.com.au. ‘Niet elke wereld die je je voorstelt, komt echt uit.’

De gezonde verstand regels van de fysica die ons dagelijks leven beheersen, zijn logisch voor ons, maar op zeer minuscule schaal breekt het gezond verstand helemaal af. Op kwantumniveau is het lege vacuüm van de ruimte gevuld met kleine deeltjes die constant in en uit het bestaan ​​springen. De stelling van Bell, een fundamenteel construct in de kwantummechanica, zou kunnen bewijzen dat multiversa bestaan. Deze stelling behandelt situaties waarin deeltjes met elkaar interageren, verstrikt raken en vervolgens hun eigen weg gaan, volgens New Scientist. ‘Voor zover we nu weten’, schrijft hij. ‘Kwantummechanica is niet alleen een benadering van de waarheid; het is de waarheid.”

‘De natuurkunde zit vast in een poging de grondbeginselen van de natuur en de oerknal te begrijpen’, zei Carroll. ‘Het is tijd om een ​​stap terug te doen en de basis ervan te begrijpen. Het is tijd om ons begrip van de kwantumwereld aan te pakken. ” In 2011 fysicus schreef Brian Greene een boek het verkennen van de mogelijkheid genaamd The Hidden Reality: Parallel Heelal en de diepe Wetten van de Kosmos. “Je kunt bijna niet voorkomen dat je een versie van het multiversum in je studie hebt als je diep genoeg doordringt in de wiskundige beschrijvingen van het fysieke universum,” vertelde Greene

Lees ook:   Fles met nagels en urine verjoeg heksen

NPR. ‘Velen van ons denken aan een of andere versie van de parallelle universumtheorie. Als het allemaal veel onzin is, dan is het veel verspilde moeite om dit verre idee in te gaan. Maar als dit idee klopt, is het een fantastische omwenteling in ons begrip. ” Zelfs Stephen Hawking suggereerde dat de oerknal, dankzij de kwantummechanica, ons een oneindig aantal universums heeft geleverd, niet slechts één. Tot nu toe was het onmogelijk om de kwantumfysica en zijn rijken te begrijpen, maar Carroll hoopt dat dit verandert dankzij technologie. ‘Nu worden we daar beter in’, zegt Carroll. ‘Technologie is verbeterd. Misschien gaan er dingen veranderen. ‘

Greene, Carroll en Hawking hebben misschien gelijk, en onderzoekers van Oak Ridge National Laboratory in Tennessee willen weten of er multiversums zijn of spiegelbeelden van onze eigen realiteit. Het team zou vorig jaar experimenten opnemen om een ​​straal subatomaire deeltjes door een tunnel van 15 meter door een krachtige magneet naar een ondoordringbare muur te sturen. “Als het bestaat, zou het een realiteitsbubbel vormen, genesteld in het weefsel van ruimte en tijd naast ons eigen vertrouwde universum, met enkele deeltjes die kunnen schakelen tussen de twee”, vertelde hoofdonderzoeker Leah Broussard aan New Scientist.

https://operationdisclosure1.blogspot.com/

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button