...

13 juni 2021

 

Nikola Tesla stierf voordat hij een mysterieuze, wereldschokkende uitvinding deed.

Nikola Tesla stierf voordat hij een mysterieuze, wereldschokkende uitvinding deed.
Mysterie omringt nog steeds wat deze uitvinding was, tientallen jaren na zijn dood speculeren mensen nog steeds over zijn uitvindingen.

“If-you-wish-to-understand-the-Universe-think-of-energy-frequency-and-vibration.”-Nikola-Tesla
In 1901 verzekerde Tesla $ 150.000 van financier JP Morgan om een ​​paddestoelvormige toren van 185 voet lang te bouwen aan de noordkust van Long Island, in staat om berichten, telefonie en afbeeldingen te verzenden naar schepen op zee en over de Atlantische Oceaan met behulp van de Aarde om signalen te geleiden. Toen het werk begon aan de structuur, genaamd Wardenclyffe Tower, wilde Tesla het aanpassen om draadloze stroomafgifte mogelijk te maken, in de overtuiging van zijn experimenten op radio en magnetrons dat hij New York City kon verlichten door miljoenen volt elektriciteit door de lucht te sturen. Morgan weigerde echter Tesla aanvullende financiering voor zijn grandioze regeling te geven. (Sommigen speculeren dat Morgan de fondsen heeft afgesloten zodra hij zich realiseerde dat het plan van Tesla zijn andere deelnemingen in de energiesector zou hebben verlamd.) Tesla verliet het project in 1906 voordat het ooit operationeel kon worden,

Unique Numerology Calculation Pisces #numerologyiscrap #NumerologyReligion
Vanaf het moment dat Tesla een jongen was, was hij gefascineerd door het idee van vliegen. Door zijn kennis van elektrotechniek en werktuigbouw te combineren, begon hij meer na te denken over de luchtvaart na het falen van Wardenclyffe. In een artikel in het tijdschrift Reconstruction uit juli 1919 besprak Tesla zijn werk aan de ontwikkeling van een supersonisch vliegtuig dat acht kilometer boven het aardoppervlak zou reizen en snelheden zou genereren waarmee passagiers in drie uur tussen New York City en Londen konden reizen.

Lees ook:   Experimenten: Dolorus Cannon ~Nostradamus Spreekt Opnieuw

Volgens het concept van Tesla moest het vliegtuig worden aangedreven door elektriciteit die draadloos werd overgedragen door elektriciteitscentrales op de grond, waardoor vliegtuigen geen brandstof meer hoefden te vervoeren. “De stroomvoorziening is vrijwel onbeperkt, aangezien een willekeurig aantal energiecentrales samen kunnen worden gebruikt, waardoor energie wordt geleverd aan luchtschepen, net zoals treinen die op rails rijden nu worden voorzien van elektrische energie via rails of draden,” zei Tesla in het artikel.

Death Beam
Tesla’s creatieve geest bleef zelfs in zijn leven nieuwe visies oproepen. Op zijn 78e verjaardag vertelde hij de New York Times dat hij deze belangrijkste uitvinding had bedacht, een die “ervoor zou zorgen dat legers van miljoenen dood op hun pad zouden vallen”. De uitvinding? Een militair wapen dat kwikdeeltjes met 48 keer de snelheid van het geluid in een vacuümkamer zou versnellen en een hogesnelheidsbalk zou schieten “door de vrije lucht, van zo’n enorme energie dat [het] een vloot van 10.000 vijandelijke vliegtuigen zal neerhalen bij een afstand van 250 mijl. ‘Hoewel de pers het een’ doodstraal ‘noemde, geloofde Tesla dat het een’ vredesstraal ‘was die aanvallen door vliegtuigen en binnenvallende legers zou verijdelen en levens zou redden door zich te gedragen’ als een onzichtbare Chinese muur, slechts een miljoen keer ondoordringbaarder. ‘Tesla bood zijn deeltjesbundelwapen aan verschillende regeringen aan

#reincarnation #nikola #tesla #the #ofthe reincarnation of Nikola Tesla the reincarnation of Nikola Teslathe reincarnation of Nikola Tesla

https://coolinterestingstuff.com/the-unexplained-mystery-of-nikola-teslas-secrets

Gerelateerde berichten