web analytics
11:11 Dubbele getallen
ReincarnatieSpiritueel

Diepe slaap Hypnose Vorige levensregressie 💫 Voorbij tijd en dimensies [Let op zeer sterk!]

Welkom bij deze Deep Sleep Hypnose Past Life Regression 💫 Voorbij tijd en dimensies [Let op zeer sterk!] [2023] Is er een vorig leven? Heb ik eerder geleefd? Hoe kan ik mijn vorige leven herkennen? Is het mogelijk om daar terug te komen? 👉 Deze diepe slaap hypnose kan je antwoorden geven en misschien wel beelden, stemmingen en informatie geven waar je zo naar verlangd hebt. 👉 “Tijd is een uitvinding van het denken. Als alles in dit moment ligt, kun je in dit moment komen, waar je intuïtie je naartoe kan leiden.” Als in deze diepe slaaphypnose geen beelden, stemmingen en informatie aan je worden onthuld, kan het zijn dat je onderbewustzijn je beschermt tegen wat je misschien niet kunt accepteren. Dus wees alsjeblieft dankbaar voor het feit dat je misschien niets kunt herkennen. Het mag zo zijn, en het is goed zo. Moge deze hypnose je een glimp laten zien van wat je misschien niet kunt ervaren in een bewust leven. Liefde in alles, bedankt. Steviejo Harris

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥