web analytics
11:11 Dubbele getallen
Reincarnatie

Hoe reïncarnatie echt werkt, wat u moet weten! door✨Dolores Cannon

HOOFDSTUKKEN:
00:00 – Reïncarnatie-realiteit
01:13 – Impact van vorige levens op het heden
02:52 – De sluier van vergetelheid
04:47 – Levensplanning vóór de geboorte
06:09 – Avatar Programmeren uitgelegd
07:21 – Het mooie hiervan
09:02 – Inzicht in het leven Review
09:58 – Het verkennen van spirituele ontmoetingsplaatsen
11:21 – De reis van de ziel door de tijd

Ga op een meeslepende reis naar ‘Ontgrendel het verleden van je ziel: de waarheid over reïncarnatie’, waar de mystieke rijken van je goddelijke essentie verweven zijn met het kosmische tapijt van het bestaan. Ga met ons mee terwijl we de etherische landschappen van de kosmische geschiedenis verkennen terwijl we de diepgaande waarheden leren over vorige levens, lichtwerkers en de wet van aanname dankzij de baanbrekende inzichten van Dolores Cannon. Deze video is niet alleen een toegangspoort tot het begrijpen van de ingewikkelde dynamiek van je spirituele reis, maar een uitnodiging om je vibratie te verhogen en je af te stemmen op de nieuwe Aarde.

Ontdek de onderlinge verbondenheid van onze ervaringen uit het verleden en hun aanzienlijke invloed op ons huidige bewustzijn terwijl we ons diep verdiepen in de velden van zelfverbetering en persoonlijke ontwikkeling onder leiding van Dolores De diepgaande leringen van Cannon. Wees er getuige van hoe deze echo’s uit het verleden niet alleen maar gefluister zijn, maar krachtige krachten die jouw realiteit vormgeven en je naar een hoger niveau van bewustzijn duwen.

Lees ook eens:  Ontmoeting met een geliefde uit een vorig leven

Als lichtwerkers zijn jullie de architecten van de nieuwe Aarde; elke persoonlijke ontwikkeling is een stap in de richting van universele transcendentie. Deze video dient als baken voor degenen die klaar zijn om aan hun spirituele reis te beginnen en biedt inzichten in hoe het aanboren van de goddelijke kennis van vorige levens diepgaande transformaties in je leven kan katalyseren. We nodigen je uit om je te abonneren op ons kanaal en je aan te sluiten bij een gemeenschap van zielen die hun spirituele reis door de kosmische geschiedenis naar verlichting navigeren. Like, deel en geef commentaar op uw ervaringen om uw unieke draad te weven in ons groeiende tapijt van collectief ontwaken. Laten we samen de geheimen van het verleden van onze ziel ontsluiten en de weg vrijmaken voor een toekomst die resoneert met liefde, groei en harmonie.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥