...

03 december 2021

 

De invloed van karmische relaties van een vorig leven op een huidig ​​leven

De invloed van karmische relaties van een vorig leven op een huidig ​​leven

Gedurende het hele leven ontmoeten we duizenden mensen.

Sommige ontmoetingen vinden voor het eerst plaats, maar met sommige mensen zijn we verbonden door een vorig leven, en soms zelfs door meerdere vorige levens.

We gaan een contract aan met de ziel van een andere persoon, en als we ons in een fysiek lichaam bevinden, vergeten we het.

Maar een sterke onverklaarbare aantrekkingskracht en het gevoel dat je deze persoon kent, zijn bakens die het waard zijn om op te letten. Een man lijkt je om een ​​onbekende reden dierbaar: je hebt hem al eens eerder ontmoet. En de redenen om elkaar in het huidige leven te ontmoeten, zijn van veel factoren afhankelijk. Als u de reden voor uw ontmoeting beseft, kunt u veel vragen en problemen van de huidige incarnatie oplossen, de relatie met een persoon helen.

Door vorige levens te bekijken, kun je erachter komen welke les(sen) je van plan was te nemen met een andere Ziel en waarom.

Help de oorzaak van mislukkingen in het leven te vinden

Een knappe, goed opgeleide man kwam naar een consult over reïncarnatie met een verzoek om de oorzaken van mislukkingen in zijn leven te helpen vinden. Op 37-jarige leeftijd was hij alleenstaand, had hij geen plezier in het werk dat hij deed en wilde hij zijn financiële situatie verbeteren. Hij was van plan een gezin te stichten, nadat hij een bepaald bedrag had verdiend om een ​​bedrijf te starten, onroerend goed en een auto te kopen. In de eerste plaats waren financiën en zaken belangrijk voor hem.

En tot op heden had hij geen vrouw ontmoet met wie hij een relatie zou willen opbouwen. Ze kwamen af ​​en toe wel eens bij hem, maar geen enkele vrouw voldeed aan zijn criteria en vereisten.

Iemand was te jong en te dom, iemand anders te oud, en hij vond dat het meisje jonger moest zijn. Iemand had een kind en ook deze optie van leven was niet opgenomen in zijn plannen. Zodra een interessant project zijn mogelijkheden opende, werd het onmiddellijk gesloten. Het leek alsof het leven echt met hem kat en muis speelt, iets aanbiedt en het meteen wegneemt.

Een stap vooruit en twee achteruit – zo zag hij zijn levenspad.

Het leven van een succesvolle dokter

Tijdens een onderdompeling in incarnaties uit het verleden, zie een man het leven van een succesvolle arts die in de middeleeuwen in Londen woonde. Hij werd geboren in een rijke familie en had niets nodig. Vanaf zijn jeugd was de man gezegend met vrouwen, geobsedeerd door passie en ervoer hij geen diepe gevoelens voor hen. Een gemakkelijk leven met recepties en balzalen bracht vreugde en plezier. Zijn hele leven had hij echter één vrouw die van hem hield, maar hij durfde niet met haar te trouwen. Het was een mooie getalenteerde actrice die zichzelf werkte in het theater. Hun relatie was een periodieke bijeenkomst, gezamenlijke feesten, wandelingen en ander amusement. Toen Londen door een epidemie door een onbekende ziekte werd getroffen, werd de vrouw ziek zonder overlevingskans.

Omdat hij een beroemde en bekwame arts was, besefte de man onmiddellijk dat hij deze vrouw niet zou kunnen redden. Op dat moment besefte hij hoeveel ze voor hem betekende en gaf hij voor het eerst toe dat hij van haar hield. De vrouw kon de ziekte niet aan en stierf. De man bleef mensen behandelen en aan het einde van zijn leven had hij er spijt van dat hij geen gezin had gesticht. Hij was succesvol in het bedrijf waar hij mee bezig was, verdiende goed geld, maar aan het eind van zijn leven bleef hij helemaal alleen, zonder kinderen en een vrouw.

Lees ook:   Geslachtsidentiteitsstoornis en Reïncarnatie

gabytaangeles: “🖤 ”

Onvervulde taken

In de ruimte tussen levens, waar de Ziel van een man ging na de incarnatie, zag hij dat niet alle taken waren voltooid. De plannen omvatten ook het creëren van een gezin met deze vrouw, waarover hij niet kon beslissen. Naast de taak – implementatie in het sociale leven – tussen de twee zielen was er een contract om een ​​gezin te stichten en een beslissing om een ​​deel van het aardse leven door te gaan in een huwelijk, om kinderen te krijgen. De vrouw is haar deel van het contract nagekomen, maar de man niet. Het was een les voor hem om te luisteren naar zijn hart, de stem van zijn wijze Ziel, die hij in een vorig leven niet kon leren.

Onvervulde taken van incarnatie stonden de Ziel opnieuw in het echte leven voor ogen. Ook bij de Ziel van de vrouw waren er onafgemaakte taken. Ze kwamen opnieuw overeen om elkaar in deze incarnatie te ontmoeten om een ​​harmonieuze relatie te creëren. Maar financieel en professioneel succes komt pas bij een man als hij zich realiseert in zijn persoonlijke leven en een gelukkig gezin schept.

Communicatie door de tijd

En tijdens het overleg zegt de man plotseling: – Alesia, deze vrouw is in mijn leven! Ik ken haar. Ik weet wie het is. Mijn hart slaat een slag over zoals ik het nu zie. Maar ze past niet bij mij: ze is twee jaar ouder dan ik. Inderdaad, kijkend door de planning van deze vrouw, ziet hij dat er met de Ziel van de vrouw een afspraak was om in dit leven de onopgeloste problemen van de vorige gezamenlijke belichaming op te lossen.

Maar een obstakel voor een man was het leeftijdsverschil.  Het bleek dat in dit leven een man de overtuiging had, dat een vrouw jonger zou moeten zijn. Daarom lette hij niet eens op mensen van dezelfde leeftijd of ouder. Vanaf de eerste minuten van zijn kennismaking voelde hij dat hij deze vrouw voor eeuwig kende en dat ze was als een dierbare ziel, die hij lange tijd niet had gezien. Zijn ziel werd met ongelooflijke kracht tot deze vrouw aangetrokken, maar de beperkende overtuigingen lieten niet toe meer serieuze stappen te zetten in de richting van haar.

Uit de cirkel breken

Toen alle antwoorden op de vragen waren ontvangen en de oorzaak-gevolg-relaties van mislukkingen in het echte leven waren ontdekt, kwamen de beslissingen tot uitvoering. De man zag dat het zijn belangrijkste taak was om een ​​gezin te stichten met deze vrouw,  want toen ontwikkelde de relatie zich niet. En veel hing nu precies van hem af, en niet van haar. – Het is verbazingwekkend, maar hij herhaalde precies het scenario van een vorig leven, hij rende weg, probeerde iets te bereiken en vergeet het belangrijkste voor hemzelf. Hij wilde  liefhebben en bemind worden. Alle sensaties zijn precies hetzelfde zoals hij ze in dat leven had ervaren. Hij zag in dat hij  in de cirkel van dezelfde fouten liep. Hij had een gezin nodig en alleen dan zal hij succesvol zijn in het leven. Hij voelde dit lange tijd met zijn hart, maar hij verdreef deze gedachten van hemzelf en besloot dat geld eerst kwam. Maar je kunt alles ook samen bereiken. Hij moet zijn hart horen. Na  overleg verliep de communicatie met deze vrouw naar een ander niveau, wat de man elke dag meer gemoedsrust, en vertrouwen in de juistheid van het gekozen pad en nieuwe kansen gaf.

Источник – Институт Реинкарнационики: https://journal.reincarnationics.com/prichiny-nerazreshennyh-karmicheskih-uzlov/

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten