web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

WAARSCHUWING: FBI Houston geeft volgende week een training ‘grootschalig nucleair incident’

HOUSTON, Texas – Bewoners in het zuidoosten van Houston en Harris County kunnen volgende week een groot aantal FBI-agenten, politie, leger en helikopters zien, maar schrik niet.
FBI Houston zei dat het van 1 tot 5 mei een grootschalige oefening voor nucleaire incidenten met meerdere instanties uitvoert.Hoewel de FBI geen details over de trainingsoefening of exacte locaties heeft vrijgegeven, zeiden ze wel dat de training geen risico zal vormen voor de bewoners.
Bewoners moeten zich er ook van bewust zijn dat er politie- en militaire voertuigen en vliegtuigen zullen zijn in de omgeving van Houston, samen met groepen trainingsdeelnemers die zich op verschillende locaties hebben verzameld.

Een grootschalig nucleair incident met meerdere instanties TRAININGSOEFENING vindt plaats van 1-5 mei in het zuidoosten van Houston en Harris County. De trainingsoefening levert GEEN risico’s op voor omwonenden. Wees alsjeblieft niet gealarmeerd door trainingsgerelateerde activiteiten. @HoustonOEM

Bron


Vaak gaat dit vooraf aan een FF aanslag

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥