web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

The Deep State en de New World Order: de tijd is gekomen om op te staan ​​en actie te ondernemen!

Hier is een fragment, de hele brief is hier te vinden: marcotosatti.com

Generaal Michael Flynn vroeg me om een ​​boodschap voor uw bijeenkomst te spreken. Ik nam zijn voorstel graag aan omdat ik u wil verwelkomen en aanmoedigen bij deze heropleving van het geweten.

Als je weer wakker wordt, is dat omdat iemand je tot nu toe heeft gedwongen te slapen, je heeft gedrogeerd en je heeft afgeleid van hun plannen om hun criminele activiteiten ongestoord voort te zetten.

Maar de slaap van Amerikanen en alle volkeren heeft veel te lang geduurd: nu is het moment om onze ogen te openen, wakker te worden en te begrijpen wat er is gebeurd en wat er gebeurt. Het is het moment om te handelen.

Het gevaar van een derde wereldoorlog weegt op ons allemaal. U hebt ons verteld dat president Poetin Oekraïne is binnengevallen om zijn expansieve ambities te ondersteunen, maar in werkelijkheid is het belangrijkste doel van de Russische militaire operatie het voorkomen van diepe staats- en NAVO-agressie.

Poetin vecht tegen dezelfde globalistische elite die ons allemaal gegijzeld houdt. Op 6 maart hekelde de Russische ambassadeur bij de Verenigde Naties waar u al twee jaar campagne voor voert: hij verklaarde dat Donald Trump de legitieme president van de Verenigde Staten is en dat de verkiezingen waren gemanipuleerd, met de medeplichtigheid van Europese naties.

En we weten dat het nodig was om van Trump af te komen om de agenda van de Grote Reset te bevorderen, die noch de farce van de pandemie, noch de escalatie van de Russisch-Oekraïense crisis zou hebben toegestaan.

Dit is geen oorlog van het Oekraïense volk. Het is niet het Oekraïense volk dat zijn Russische broeders vervolgt, maar een marionettenregering die wordt gesteund door neonazistische militaire milities.

Een corrupte regering gezocht door de globalistische kliek die zich nu bevindt met een aan cocaïne verslaafde president, een voormalig acteur en danser, die miljarden verbergt in belastingparadijzen terwijl de Oekraïense bevolking tot de armste van Europa behoort.( Poetin verbreekt zijn stilzwijgen: Rusland zal zegevieren in Oekraïne )

Het is geen oorlog van het Russische volk. De Russische Federatie eist al jaren respect voor de Russisch sprekende minderheid en de internationale gemeenschap is altijd de andere kant opgegaan. Het is geen oorlog tussen Europese naties.

Het zijn de leiders van de Europese Unie die willen dat conflicten de uitvoering van de Grote Reset rechtvaardigen en een dictatoriaal regime opleggen dat bestaat uit vrijheidsbeperkingen, verarming van de bevolking, uitbanning van kleine bedrijven, het opleggen van onmenselijke en technocratische manieren van leven, en de intrekking van de identiteit van naties, hun geschiedenis en hun religie.

Het is geen oorlog in de Verenigde Staten. Amerikanen vochten tegen het nazisme, en het is schandalig dat Biden nu een regering helpt die extremistische groepen ondersteunt en samenwerkt die het hakenkruis voeren en nazi-ideeën verspreiden.

Het is de diepe staat, met zijn dienaren inmiddels geïnfiltreerd in alle instellingen, die oorlog wil om zijn heerschappij over de hele wereld uit te breiden onder het mom van “democratie exporteren”, terwijl het in werkelijkheid alleen denkt aan het verkopen van wapens en zichzelf te verrijken zichzelf en eigenen zich de hulpbronnen van de bezette landen toe, zaaien vernietiging en dood.

Lees ook:   Deze gewone huishoudelijke apparaten bestralen je met elektromagnetische velden. Zo kun je jezelf beschermen

Het zou ons niet moeten verbazen dat op 6 januari 2021 leden van het Azov-bataljon aanwezig waren op het Capitool in Washington. Vijanden van de staat hebben er geen moeite mee om zich aan te sluiten bij oorlogsmisdadigers om hun politieke tegenstander de schuld te geven en president Trump op te lichten voor opstand. Dat feit alleen zou voldoende moeten zijn om hun subversieve project te begrijpen en hun intentie om voor niets te stoppen om het te bereiken.

Achter deze oorlog schuilt de wens om het internationale evenwicht te verstoren, om Europese naties te dwingen sancties op te leggen aan Rusland die vooral Europa treffen, in perfecte harmonie met de doelen van de Grote Reset. Het vernietigen van de economieën van naties die afhankelijk zijn van Russisch gas en grondstoffen is bedoeld om hen te dwingen zichzelf vanuit de VS te bevoorraden (in veel kleinere hoeveelheden en tegen een veel hogere prijs), maar wil ze vooral onderwerpen en tot slaaf maken, zoals de staatssecretaris van Staat voor politieke zaken Victoria Nuland enige tijd geleden toegegeven.

Laten we ons geen illusies maken: deze dienaren van de Nieuwe Wereldorde die erin zijn geslaagd de hoogste posities in nationale regeringen en internationale organisaties te bekleden, zijn onze vijanden: vijanden van het goede en vijanden van God.

Het kan ze niet schelen hoeveel van ons moeten sterven als gevolg van het vaccin, honger of bommen: ze geven alleen om macht, persoonlijk gewin en het voordeel van hun meesters, die niemand de schuld heeft durven geven en veroordelen.

Deze oorlog wordt gevoed door de dringende behoefte van de familie Biden om de kolossale samenzwering en zeer ernstige misdaden te verdoezelen waarmee Joe en Hunter, samen met hun handlangers, hun handen hebben besmeurd.

Het nieuws van hun betrokkenheid bij de aanwezigheid op Oekraïens grondgebied van door Soros medegefinancierde Amerikaanse biolabs, bij de activiteiten van Burisma, in de geldring van Obama en Clinton, bevestigt een enorm, schandalig belangenconflict dat op zichzelf zou moeten ontstaan, vragen we : Namens wie spreekt Joe Biden?

Spreekt hij om de belangen van de Verenigde Staten te verdedigen of om de misdaden die hij en zijn zoon hebben begaan te verdoezelen? Spreekt hij als president van de Verenigde Staten of als een marionet in de handen van de Deep State en de globalistische kliek?

Dit is een oorlog: ja, een oorlog die enige tijd geleden begon, ondergronds bleef en duidelijk werd met de pandemie. Het is een oorlog van de elite tegen de hele mensheid. Het is een niet-verklaarde oorlog, maar wel een die al miljoenen levens heeft geëist, meer door wapens dan door geweigerde behandelingen en verplichte vaccinaties.

Het is een oorlog van de Nieuwe Wereldorde tegen u, tegen ons, tegen onze kinderen, tegen onze waarden en tegen onze toekomst.

Het is een oorlog van duisternis tegen licht.

Wat wil Rusland van Oekraïne? Erken de onafhankelijkheid van de Krim, garandeer de rechten van Donetsk en Lugansk, onderdruk neonazistische bewegingen en blijf neutraal. Dit zijn dingen die de VN als eerste zouden moeten eisen.

Lees ook:   Dividend of Polen uitkering misbruik is er een verschil?

En Zelenskyy zelf heeft, onder druk van de strijdkrachten van Poetin, gezegd dat hij bereid is te onderhandelen over vredesvoorwaarden. Maar Biden wil dat niet, en hij dwingt Zelenskyy tot verzet, dringt er bij de naties van Europa op aan om wapens en troepen in te zetten, en – in een waanzinnig delirium – dreigt hij preventieve interventie met kernwapens. Dit conflict had nooit mogen ontstaan ​​als vrede echt gewenst was.

Maar zoals Joe Biden een paar dagen geleden toegaf, is oorlog ‘een kans’, net als de pandemie. En terwijl ze ons kalm vertellen dat we binnenkort een voedseltekort zullen krijgen, bereiden hun handlangers zich voor om geld te verdienen met de verkoop van tarwe en landbouwproducten, nadat ze zich de afgelopen jaren miljoenen hectaren landbouwgrond hebben toegeëigend.

Waar wachten de rechters op om een ​​staatsgreep te erkennen in deze criminele speculatie? Hoe lang zullen ze nog vrij laten om hun eigen belangen te dienen die de nationale belangen moeten verdedigen en het welzijn van hun burgers moeten bevorderen?

U vraagt ​​zich misschien af ​​waarom een ​​bisschop woorden spreekt die u van een politicus zou verwachten. Misschien is het omdat de politici bijna allemaal dienaren van het systeem zijn, verkocht aan de globalistische kliek, betaald door BigPharma, Soros of de diepe staat.

Weinigen – en u weet allemaal wie die weinigen zijn, en sommigen zijn hier vandaag – hebben de moed gehad om deze wereldwijde staatsgreep aan de kaak te stellen, het mainstream verhaal te trotseren en zich uit te spreken tegen de schending van de fundamentele rechten en grondwettelijke vrijheden van burgers.

Sta mij toe u als bisschop aan te spreken. Ik heb het twee jaar geleden voor het eerst aan de kaak gesteld, maar nu is de wrede en gewelddadige aanval door deze samenzweerders zo duidelijk dat ze zich niet eens meer verbergen. Het is een elite-aanval gericht op de vernietiging van alles wat deel uitmaakt van onze identiteit, onze cultuur en onze overtuigingen.

Het is een helse elite die naar de dood verlangt en het leven haat; die naar ziekte verlangen en gezondheid haten; die vrede haten en oorlog verlangen; een elite gebaseerd op leugens en een afkeer van de waarheid; een elite die slavernij en tirannie wil en vrijheid haat…

Als je echt wakker wilt worden wanneer de Great Awakening je protest inspireert, moet je de moed hebben om de realiteit onder ogen te zien om te begrijpen dat deze verraders erin zijn geslaagd om aan de macht te komen en het lot van individuen vandaag, naties en de hele wereld kunnen beslissen omdat we reageerden vanaf het begin niet tegen de eerste hints van hun plannen.

De tijd is gekomen om de corrupten en de verraders aan de kaak te stellen, om degenen uit te sluiten die niet het volk dienen maar de diepe staat of de Nieuwe Wereldorde. Omdat niemand van ons deze Nieuwe Wereldorde wil, alleen de weinigen die denken dat ze ons nog steeds kunnen terroriseren met de pandemie, met de dreiging van een nucleaire oorlog, met de verarming van naties, en met het opleggen van absurde regels die niemand wilde of goedkeurde.

Lees ook:   Illuminati Hollywood Predictions COMING TRUE

Het is tijd om een ​​Anti-Globalistische Alliantie op te richten, een wereldwijde basisbeweging die een stem zal geven aan de meerderheid van de burgers, de aan de gang zijnde staatsgreep, de medeplichtigheid van de machthebbers, de belangenconflicten van lobby’s en meer aan de kaak zal stellen. mainstream media.

Deze alliantie moet zijn eigen duidelijke en gemeenschappelijke doel hebben, een die de agenda van het globalisme weerlegt en deze weerlegt met een concreet voorstel, in overeenstemming met de natuurwet, het algemeen welzijn en goed bestuur.

Een voorstel dat de harmonie tussen naties en het vreedzaam samenleven van soevereine volkeren bevordert wier recht om in hun eigen thuisland te leven moet worden erkend en hun recht om hun eigen toekomst en welzijn op te bouwen zonder anderen uit te buiten en zonder te worden uitgebuit. ( Waarom Rusland vecht tegen de “Nieuwe Wereldorde” (Video) )

Een voorstel dat centraal belang hecht aan de soevereiniteit van naties, de bescherming van religie, cultuur en tradities, de verdediging van het leven en het gezin.

Een voorstel dat eindelijk de verachtelijke ketenen doorbreekt van de dictatuur van ideologieën die ons de afgelopen decennia zijn opgedrongen om ons naar ziel en lichaam te vernietigen.

Beste vrienden, mogen jullie die de Verenigde Staten van Amerika erkennen als één natie onder God, de moed en coherentie hebben om met al je macht de samenzweerders te verzetten die de regeringsposten hebben geïnfiltreerd, alle corrupte mensen die bereid zijn een wereldwijd conflict uit te lokken om gehoorzaam hun meesters en alle verraders die de mensheid willen onderwerpen aan de hatelijke tirannie van Satan.

Op 28 april 2020 werd ” The Hollywood Code: Cult, Satanism and Symbolism – How Movies and Stars Manipulate Mankind ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” The Revenge of the 12 Monkeys, Contagion and the Corona Virus ” , of hoe fictie werkelijkheid wordt ”.

Op 15 december 2020 werd ” The Music Code: Frequencies, Agendas and Secret Services: Between Consciousness and Sex, Drugs & Mind Control ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk: ” Popstars as Elite Marionettes in the Service of de nieuwe “. Corona-wereldorde “.

Op 10 mei 2021 werd ” DUMBs: Secret Bunkers, Underground Cities and Experiments: What the Elites Are Hiding ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” DUMBs worldwide: Airport BER, Stuttgart 21 and Ramstein, Germany ” .

Op 18 maart 2022 werd ” The Modern Music Conspiracy: Popstars, Hits and Video Clips – for the Perfect Brainwashing ” uitgebracht (ook beschikbaar op Amazon ), met een spannend hoofdstuk ” Stars Pros and Cons Vaccination: “The Doctors”, ” The Dead Pants”, Nena, Westernhagen, Eric Clapton, Neil Young en anderen ”.

U kunt een gesigneerd boek krijgen voor EUR 30 (alle vier de boeken voor EUR 120) inclusief verzendkosten wanneer u een bestelling stuurt naar: [email protected] .

Bronnen: PublicDomain/PRAVDA TV op 05/01/2022

Bron

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien