web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

Poetin waarschuwde voor de migratiecrisis in Europa

President Poetin waarschuwde voor de dreiging van een nieuwe migratiegolf van ontwikkelingslanden naar Europa

 

 Europa riskeert geconfronteerd te worden met een nieuwe migratiegolf, zei de Russische president Vladimir Poetin.
“De voedselcrisis zal worden gevolgd door een nieuwe migratiegolf, ook naar en vooral naar Europese landen”, waarschuwde hij.
Stap voor stap nemen westerse politici beslissingen die de wereldeconomie in een crisis duwen, zei Poetin.
“Ze leiden tot een breuk in productie- en logistieke banden, leiden tot verhoogde inflatie, tot een afname van het welzijn van miljoenen mensen. En in de armste landen tot de tragedie van massale hongersnood”, zei hij.
Rusland lanceerde op 24 februari een militaire operatie om Oekraïne te demilitariseren en te denazificeren . Als reactie hierop kondigden westerse landen grootschalige sancties aan tegen Moskou , voornamelijk in de banksector en de levering van hightechproducten. Sommige merken hebben aangekondigd dat ze zullen stoppen met werken in het land.
Het Kremlin noemde deze maatregelen een economische oorlog als geen ander. De autoriteiten benadrukten hun bereidheid tot een dergelijke ontwikkeling van evenementen en verzekerden dat ze zouden blijven voldoen aan sociale verplichtingen. De Bank of Russia neemt maatregelen om de situatie op de valutamarkt te stabiliseren. De autoriteiten kondigden ook de overdracht aan van betalingen voor gasleveringen aan onvriendelijke landen in roebels. Daarnaast heeft het kabinet een plan opgesteld om beperkende maatregelen tegen te gaan, waarin zo’n honderd initiatieven zijn opgenomen. Het bedrag van de financiering zal ongeveer een biljoen roebel zijn.
VS probeert Europa over te schakelen op dure Amerikaanse LNG, zei Poetin

President Poetin zei dat de Verenigde Staten Europa proberen over te schakelen op dure Amerikaanse LNG

De Verenigde Staten proberen Europa over te hevelen naar duur Amerikaans LNG en daarmee de concurrentiekracht van Europese bedrijven te ondermijnen, zei de Russische president Vladimir Poetin.
“De wereldwijde markten dalen en de waarde van aandelen van bedrijven in het Amerikaanse militair-industriële complex groeit alleen maar. Kapitaal stroomt naar de Verenigde Staten , waardoor andere regio’s van de wereld van ontwikkelingshulpmiddelen worden beroofd. Uit dezelfde reeks zijn pogingen van iedereen betekent overstappen op duur Amerikaans LNG. Als gevolg hiervan worden Europeanen niet alleen gedwongen om de concurrentiepositie van Europese bedrijven met hun eigen handen te beroven en in feite te ondermijnen, ze van de wereldmarkt te verwijderen”, zei Poetin tijdens een bijeenkomst op de ontwikkeling van luchtvervoer en vliegtuigbouw.
Lees ook:   Miljonair die meisje van 18 jaar "per ongeluk penetreerde" vrijgesproken
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties ♥Support ons door je ad blocker uit te schakelen♥