web analytics

FVD kritisch op bouw dorpen voor Oekraïeners: ‘Regering zet Nederlanders wederom op laatste plek’

De overheid overweegt speciale ‘dorpen’ in Nederland te gaan bouwen voor Oekraïense vluchtelingen. De jongerentak van Forum voor Democratie (FVD) vindt dit nogal opmerkelijk nieuws. Jarenlang lezen Nederlandse burgers al dat het bouwen in Nederland moeizaam verloopt vanwege de stikstofcrisis, maar ineens wordt er een uitzondering gemaakt. Bij Forum vinden ze dat Nederlanders wederom op de laatste plaats staan.

Een van de voorstellen die circuleren bij de overheid zou de mogelijke oprichting zijn van speciale ‘vluchtelingendorpen’ in Nederland. Nu vangt Nederland enkele tienduizenden Oekraïeners op maar het zou goed kunnen dat de komende maanden nog eens tienduizenden of zelfs honderdduizend vluchtelingen naar Nederland komen. Daarnaast zouden deze mensen weleens jaren in ons land kunnen verblijven.

Lees verder via de bron

Deze regering is echt van het pad af! Dit kan toch niet langer zo!?

En we vingen al zoveel mensen op, er zijn plenty landen in de EU die meer plaats hebben en er zeker meer op kunnen vangen…

Of: Take a refugee in your house, you will own nothing… ????

Lees ook:   Oh SH*T, ze zijn net de RODE lijn gepasseerd en Poetin bereidt reactie voor | Bewerkt met Clayton Morris

Gerelateerde artikelen

Back to top button