...

19 oktober 2021

 

Festivalorganisator spant kort geding aan, Kamerleden verwijten Rutte en De Jonge gebrek aan zelfreflectie

De grote festivalorganisator ID&T spant een kort geding aan tegen de overheid vanwege de aangescherpte coronamaatregelen. ,,Het is een disproportioneel besluit”, zo vertelt ceo Ritty van Straalen tegen het ANP. Vrijdagavond maakten demissionair premier Mark Rutte en zorgminister Hugo de Jonge bekend dat meerdaagse evenementen voorlopig niet meer worden gehouden en dat bezoekers van een evenement moeten zitten. ID&T organiseert onder meer de festivals Defqon.1 Weekend Festival, Mysteryland, Awakenings, Sensation, Thunderdome, Welcome to the Future, Amsterdam Open Air en Milkshake.

Bron

Begrijpelijk.
Tijd dat deze twee het veld ruimen en er een nieuwe normale regering komt.
Dit kan toch zo niet langer, ze kunnen niet eens rekenen…

 

ps

Geen feesten? Testen voor Toegang kost de belastingbetaler alsnog zeker 2 ton per dag

Lees verder

 

Deel & let's open the minds!

Lees ook:   Farmacie maakt opzettelijk ziekten om ze zg beter te kunnen maken

Gerelateerde berichten