web analytics
...
Politiek-Elite

Facebook zuigt op je mobiel

Ik had facebook op mijn nieuwere mobiel staan, maar was nog niet ingelogd geweest.
Gebruikte die app dus in principe nooit. Niet nodig dus.

Kreeg een melding op mijn mobiel dat facebook enorm veel energie zou gebruiken, abnormaal hoog stond erbij.

Ik heb het dus verwijderd op mijn mobiel…vreemd toch?
Als je een app nooit gebruikt en het neemt enorm veel energie…?
Wat doet die app dan allemaal op je mobiel?

 

Lees ook:   Egoïsme VVD

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Deze website gebruikt cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, om functies voor sociale media te bieden en om het internet verkeer te analyseren. We moeten ook informatie delen over uw bezoek aan onze site met onze sociale media-, advertentie- en analysepartners. View more
Accept