web analytics

Roman Protasevitsj en waarom…

https://www.ninefornews.nl/roman-protasevitsj-beschermt-rutte-een-vrijheidsstrijder-of-nazicrimineel/

Rutte heeft zoals gewoonlijk weer een erg grote mond.

We hebben een klein landje en soms denk ik wel eens doe aub even normaal!
Je gaat als minilandje geen grote landen uitdagen!

Maar goed als volgt, vond ik een mooie reactie online:

Takeshi Kovac

Deze man Roman Protasevitsj heeft nauwe banden met Soros die getracht heeft het regiem van Lukašenko omver te werpen, het plan was om Lukašenko en zijn hele familie te vermoorden, de geheime diensten van Wit Rusland en Rusland hebben dat weten te voorkomen, nu is er paniek uitgebroken omdat deze man begon te zingen als een kanarie, hij heeft heel veel info gegeven wie en wat er allemaal achter deze coup zit (zitten). Er gaan heel veel koppen rollen, de CIA is ook in paniek want twee topspionnen zijn opgepakt.. De KGB van Wit Rusland heeft een opname vrijgegeven waarin “operatie silence” word besproken. De kopstukken zijn Feduta en Zjankovič die de opdracht hadden gekregen de president en zijn hele familie te liquideren.

Om dit uit headline news te halen is er een rookgordijn opgetrokken door een verhaal in de wereld te helpen dat er een aanslag op een munitiedepot in Tsjechie door Russische spionnen was gepleegd (7 jaar geleden) maar nu opeens weten ze wie het gedaan heeft. Depot wordt zwaar beveiligd en er komt niemand in (behalve twee russen die voor t gemak even de boel hebben opgeblazen) enige fout in het verhaal is dat er TWEE ontploffingen zijn geweest, met een tussentijd van twee weken.. dus deze fabel was snel ontkracht.. het had wel een spinoff om het echt te laten lijken, door diplomaten uit te wijzen uit Tsjechie naar Rusland. Deze man is een neonazi, terrorist met bloed aan zn handen.. Rutte heeft geen idee waar hij het over heeft.. maar dat hebben we meer gezien bij deze psychopaat, weet zich niet veel te herinneren..

Lees ook:   Nederland heeft sinds 2015 70 miljoen euro uitgegeven om de tegenstanders van Assad te helpen

Gerelateerde artikelen

Back to top button