web analytics
11:11 Dubbele getallen
Politiek-Elite

๐ƒ๐Ÿ”๐Ÿ” ๐’๐ˆ๐†๐‘๐ˆ๐ƒ ๐Š๐€๐€๐†

Voor degene die de menigte achterna ging

en op deze dame stemde, hier nog even wat achtergrond informatie, dan weet je een beetje op wie je gestemd hebt !!!

๐ƒ๐Ÿ”๐Ÿ” ๐’๐ˆ๐†๐‘๐ˆ๐ƒ ๐Š๐€๐€๐†

๐•๐จ๐จ๐ซ ๐ฏ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ๐ง๐š๐ฎ๐ฐ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ฌ ๐›๐ž๐ค๐ž๐ง๐, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐ณ๐ž ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ฅ๐ž ๐ฅ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ ๐๐ฎ๐›๐ข๐ž๐ฎ๐ณ๐ž ๐๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ก๐š๐š๐ซ ๐œ๐ฏ ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ง.

๐ƒ๐ž ๐ฆ๐š๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐’๐ข๐ ๐ซ๐ข๐ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ ๐ž๐ฐ๐ž๐ซ๐ค๐ญ ๐š๐ฅ๐ฌ ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐๐ฎ๐ฐ๐ฆ๐ข๐ง๐ข๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ ๐˜๐š๐ฌ๐ฌ๐š๐ซ ๐€๐ซ๐š๐Ÿ๐š๐ญ, ๐›๐ž๐ซ๐ฎ๐œ๐ก๐ญ ๐ฅ๐ž๐ข๐๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐๐š๐ฅ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐ง๐ฌ๐ž ๐ญ๐ž๐ซ๐ซ๐จ๐ซ๐ข๐ฌ๐ญ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐๐‹๐Ž. ๐๐‹๐Ž ๐ฐ๐š๐ฌ ๐ฏ๐ž๐ซ๐š๐ง๐ญ๐ฐ๐จ๐จ๐ซ๐๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ÿ”๐ŸŽ ๐š๐š๐ง๐ฏ๐š๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง ๐จ๐ฉ ๐ˆ๐ฌ๐ซ๐šรซ๐ฅ๐ข๐ฌ๐œ๐ก๐ž ๐›๐ฎ๐ซ๐ ๐ž๐ซ๐๐จ๐ž๐ฅ๐ž๐ง ( ๐Ÿ๐Ÿ—๐Ÿ”๐Ÿ•) ๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ญ๐š๐š๐ฅ ๐ฆ๐ž๐ž๐ซ ๐๐š๐ง ๐Ÿ’๐ŸŽ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ญ๐ž๐ซ๐ซ๐ž๐ฎ๐ซ๐š๐š๐ง๐ฌ๐ฅ๐š๐ ๐ž๐ง.

๐“๐ซ๐ฎ๐ฆ๐ฉ ๐ก๐š๐ฅ๐ฏ๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐๐ž ๐ก๐ฎ๐ฅ๐ฉ ๐š๐š๐ง ๐”๐๐‘๐–๐€, ๐๐ž ๐•๐ ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐š๐ฅ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ฃ๐ง๐ฌ๐ž ๐ฏ๐ฅ๐ฎ๐œ๐ก๐ญ๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง, ๐จ๐ฆ๐๐š๐ญ ๐ž๐ซ ๐ž๐ซ๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ ๐ž ๐ฏ๐ซ๐š๐š๐ ๐ญ๐ž๐ค๐ž๐ง๐ฌ ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ซ๐ž๐ณ๐ž๐ง.

๐•๐ž๐ซ๐ฏ๐จ๐ฅ๐ ๐ž๐ง๐ฌ ๐ฆ๐š๐š๐ค๐ญ๐ž ๐Š๐š๐š๐  ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ง๐ž๐ฅ๐ ๐Ÿ๐Ÿ‘ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฃ๐จ๐ž๐ง ๐š๐š๐ง ๐๐ž๐ณ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ, ๐›๐ข๐ฃ ๐๐ž ๐ซ๐ž๐ ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐œ๐จ๐š๐ฅ๐ข๐ญ๐ข๐ž๐ฉ๐š๐ซ๐ญ๐ง๐ž๐ซ๐ฌ ๐ฌ๐œ๐ก๐จ๐จ๐ญ ๐๐ข๐ญ ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐ฏ๐ž๐ซ๐ค๐ž๐ž๐ซ๐๐ž ๐ค๐ž๐ž๐ฅ๐ ๐š๐ญ.

๐ƒ๐ž ๐š๐œ๐ญ๐ข๐ž ๐ฐ๐š๐ฌ ๐ญ๐จ๐ญ๐š๐š๐ฅ ๐ง๐ข๐ž๐ญ ๐ญ๐ซ๐š๐ง๐ฌ๐ฉ๐š๐ซ๐š๐ง๐ญ.

๐ˆ๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ซ๐š๐š๐ค๐ญ๐ž ๐ณ๐ž ๐ข๐ง ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐š๐š๐ค ๐ง๐š ๐จ๐ฉ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐ฐ๐ž๐ž๐ญ, ๐ฏ๐š๐ง ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ฌ๐ญ๐ž๐ซ ๐‘๐ข๐ก๐š๐ง๐ง๐š, ๐ญ๐ž ๐ซ๐ž๐š๐ ๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ž๐ž๐ง ๐ญ๐จ๐ž๐ณ๐ž๐ ๐ ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐Ÿ๐ŸŽ๐ŸŽ ๐ฆ๐ข๐ฅ๐ฃ๐จ๐ž๐ง ๐ž๐ฎ๐ซ๐จ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐ฏ๐ž๐ซ๐›๐ž๐ญ๐ž๐ซ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐š๐ง ๐จ๐ง๐๐ž๐ซ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ฌ ๐ข๐ง ๐จ๐ง๐ญ๐ฐ๐ข๐ค๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ฅ๐š๐ง๐๐ž๐ง.

๐’๐ข๐ง๐๐ฌ ๐Ÿ๐ŸŽ๐Ÿ๐Ÿ– ๐ข๐ฌ ๐Š๐š๐š๐  ๐ฅ๐ข๐ ๐ฏ๐š๐ง ๐๐ž ๐–๐จ๐ซ๐ฅ๐๐›๐š๐ง๐ค/๐–๐‡๐Ž ๐†๐ฅ๐จ๐›๐š๐ฅ ๐๐ซ๐ž๐ฉ๐š๐ซ๐ž๐๐ง๐ž๐ฌ๐ฌ ๐Œ๐จ๐ง๐ข๐ญ๐จ๐ซ๐ข๐ง๐  ๐๐จ๐š๐ซ๐ ๐ž๐ง ๐๐ž ๐–๐จ๐ซ๐ฅ๐ ๐„๐œ๐จ๐ง๐จ๐ฆ๐ข๐œ ๐…๐จ๐ซ๐ฎ๐ฆ ๐‡๐ข๐ ๐ก-๐‹๐ž๐ฏ๐ž๐ฅ ๐†๐ซ๐จ๐ฎ๐ฉ ๐จ๐ง ๐‡๐ฎ๐ฆ๐š๐ง๐ข๐ญ๐š๐ซ๐ข๐š๐ง ๐ˆ๐ง๐ฏ๐ž๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐ .

๐ƒ๐ž๐ณ๐ž ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ๐ญ๐ž ๐œ๐ฅ๐ฎ๐›๐ฌ ๐›๐ž๐ฉ๐š๐ฅ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ ๐ซ๐จ๐ญ๐ž ๐ฆ๐š๐ญ๐ž ๐ฐ๐š๐ญ ๐ž๐ซ ๐ฆ๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐ญ๐ž๐ž๐ฅ ๐ฐ๐ž๐ซ๐ž๐ฅ๐๐ฐ๐ข๐ฃ๐, ๐ฆ๐š๐š๐ซ ๐๐ฎ๐ฌ ๐จ๐จ๐ค ๐ข๐ง ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ข๐ฌ ๐ ๐ž๐›๐ž๐ฎ๐ซ๐ ๐ž๐ง ๐ง๐จ๐  ๐ ๐š๐š๐ญ ๐ ๐ž๐›๐ž๐ฎ๐ซ๐ž๐ง.

๐Ž๐จ๐ค ๐ฉ๐ซ๐ข๐ฃ๐ฌ๐ญ ๐๐ž๐ณ๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ก๐ž๐ญ ๐ก๐ฎ๐ข๐๐ข๐ ๐ž ๐ฏ๐š๐œ๐œ๐ข๐ง๐š๐ญ๐ข๐ž๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐ ๐ข๐ง ๐ˆ๐ฌ๐ซ๐š๐ž๐ฅ, ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐›๐ข๐ฃ ๐ž๐ž๐ง ๐ก๐ž๐ฅ๐ž ๐›๐ž๐ฏ๐จ๐ฅ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ฌ๐ ๐ซ๐จ๐ž๐ฉ ๐ฐ๐จ๐ซ๐๐ญ ๐š๐Ÿ๐ ๐ž๐ฌ๐ฅ๐จ๐ญ๐ž๐ง ๐ž๐ง ๐ฏ๐ž๐ซ๐ฌ๐ญ๐จ๐ญ๐ž๐ง ๐จ๐ฆ๐๐š๐ญ ๐ณ๐ข๐ฃ ๐ ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐œ๐œ๐ข๐ง ๐ฐ๐ข๐ฅ๐ฅ๐ž๐ง.

๐ƒ๐ž๐ณ๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ข๐ฌ ๐ž๐ž๐ง ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ฌ๐ญ๐š๐ง๐๐ž๐ซ ๐ฏ๐š๐ง ๐ฏ๐š๐œ๐œ๐ข๐ง๐š๐ญ๐ข๐ž ๐ฉ๐š๐ฌ๐ฉ๐จ๐จ๐ซ๐ญ๐ž๐ง ๐ฐ๐š๐š๐ซ๐›๐ข๐ฃ ๐ณ๐ž ๐๐ž ๐ฏ๐ซ๐ข๐ฃ๐ž ๐ฌ๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฅ๐ž๐ฏ๐ข๐ง๐  ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐๐ž ๐›๐ฎ๐ซ๐ ๐ž๐ซ ๐ž๐ง ๐ง๐š๐ค๐จ๐ฆ๐ž๐ง๐๐ž ๐ ๐ž๐ง๐ž๐ซ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ๐ ๐จ๐ž๐ ๐จ๐ง๐ญ๐ง๐ž๐ž๐ฆ๐ญ.

๐ƒ๐ž๐ณ๐ž ๐ฏ๐ซ๐จ๐ฎ๐ฐ ๐ก๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ ๐ฏ๐จ๐จ๐ซ ๐Ÿ—๐ŸŽ% ๐ฏ๐š๐ง ๐ก๐š๐š๐ซ ๐ฅ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ก๐ž๐ญ ๐›๐ฎ๐ข๐ญ๐ž๐ง๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ ๐ž๐ฐ๐จ๐จ๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ค๐จ๐ฆ๐ญ ๐ง๐ฎ ๐ข๐ง ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ž๐ฏ๐ž๐ง ๐๐ž ๐ฉ๐ฎ๐ง๐ญ๐ฃ๐ž๐ฌ ๐จ๐ฉ ๐๐ž ๐ข ๐ณ๐ž๐ญ๐ญ๐ž๐ง ๐ง๐š๐ฆ๐ž๐ง๐ฌ ๐ก๐ž๐ญ ๐–๐„๐… ๐ฏ๐š๐ง ๐Š๐ฅ๐š๐ฎ๐ฌ ๐’๐œ๐ก๐ฐ๐š๐›.

Lees ook:   Kraamvrouwen koorts in opmars?

๐ƒ๐ข๐ญ ๐ง๐จ๐ž๐ฆ๐ž๐ง ๐ณ๐ž ๐ž๐ž๐ง ๐ฐ๐จ๐ฅ๐Ÿ ๐ข๐ง ๐ฌ๐œ๐ก๐š๐š๐ฉ๐ฌ๐ค๐ฅ๐ž๐ซ๐ž๐ง.

๐ข๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ ๐๐ข๐ž ๐ก๐ž๐ญ ๐›๐ž๐ฅ๐ž๐ข๐ ๐ข๐ง ๐๐ž๐๐ž๐ซ๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ฐ๐ข๐ฅ ๐ฅ๐š๐ญ๐ž๐ง ๐š๐Ÿ๐ก๐š๐ง๐ ๐ž๐ง ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐ฉ๐š๐š๐ซ ๐๐ฎ๐›๐ข๐ž๐ฎ๐ณ๐ž ๐จ๐ซ๐ ๐š๐ง๐ข๐ฌ๐š๐ญ๐ข๐ž๐ฌ ๐ฆ๐ž๐ญ ๐ณ๐ž๐ž๐ซ ๐๐ฎ๐›๐ข๐ž๐ฎ๐ณ๐ž ๐›๐š๐ง๐๐ž๐ง.

Chapeau Stemmers op D666

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

AngelWings.nl wordt mede mogelijk gemaakt door advertenties. Support ons door je ad blocker uit te schakelen. Dan kun je ook de plaatjes e.d weer zien