web analytics

Bam! Leugens bij Jinek zorgen voor COMEBACK van Theo Hiddema! “Wat Baudet bij Jinek is overkomen is mensonterend”

De Vrijheidskaravaan van Forum voor Democratie is in Leeuwarden. Kort voor Thierry Baudet daar het podium beklom kreeg hij een telefoontje van Theo Hiddema. De reden dat de twee heren met elkaar spraken? Na de walgelijke beschuldigingen bij Jinek gisteravond wil Hiddema alsnog betrokken worden bij de verkiezingscampagne van FVD. 

Op zijn rijdende podium heeft FVD-fractievoorzitter Thierry Baudet ineens een nieuwtje voor alle Friese fans van de politicus: “Ik leg net de telefoon neer van Theo Hiddema die een bijzondere boodschap heeft voor Leeuwarden vandaag,” aldus Baudet in het hoge Noorden. “Hij is nu zijn agenda aan het leegmaken om ons te gaan versterken in de campagne. Om erbij te zijn bij een volgend podium, om te laten zien dat wat er gisteren allemaal verteld is leugens zijn, niet waar is, en hij is ook aan het kijken of hij nu een filmpje kan maken om zometeen nog aan jullie te laten zien. Want hij wil dit niet over zijn kant laten gaan.”

 

 

Lees ook:   Tekort vitaminen in voedsel

https://www.dagelijksestandaard.nl/2021/03/bam-leugens-bij-jinek-zorgen-voor-comeback-van-theo-hiddema-wat-baudet-bij-jinek-is-overkomen-is-mensonterend/

Gerelateerde artikelen

Back to top button