web analytics

22 Schokkende uitspraken over bevolkingscontrole van de wereldwijde elite

6cb92285d924d54838484b15dd2e3d7e via Angel-Wings
In 2010 stelde de website Fourwinds 10 in een artikel met de titel “22 Shocking Population Control Quotes from the Global Elite”:

Er zijn nu grote aantallen wereldleiders die ervan overtuigd zijn dat de exploderende wereldbevolking een virus of een plaag is geworden en dat deze als zodanig moet worden bestreden. In feite zou het erg moeilijk zijn om te onderschatten hoe geobsedeerd veel leden van de wereldwijde elite zijn met bevolkings controle. De Verenigde Naties publiceren hierover standpuntbepalingen, universiteiten hebben er volledige cursussen aan gewijd, voorstanders van radicale bevolkingscontrole zijn benoemd in enkele van de hoogste politieke posities ter wereld, en enkele van de rijkste mensen ter wereld komen samen om te praten. over het.

Kan het waar zijn? Zijn snode en dodelijke krachten hard aan het werk om de wereldbevolking te verminderen – en om deze snel, drastisch en tot niveaus te verminderen die niets minder zullen zijn dan volledige decimering? Zeker, je hoeft maar naar het geval van Adolf Hitler te kijken. Tijdens de Tweede Wereldoorlog voerde hij een vastberaden vernietigingsoorlog tegen de Joden (Rhesus negatief bloed als in zuiver bloed en in oorsprong the Anunnaki, oftewel de ooit wereldheersers en goden…wat wilde hitler zo graag uitroeien eigenlijk?). En als resultaat, en met een fenomenale, gruwelijke snelheid, kan een heel ras van mensen bijna systematisch van de aardbodem worden weggevaagd. Zou zoiets ooit weer kunnen gebeuren? Als dat zo is, zal het dan te wijten zijn aan de acties van een toekomstige Hitler, een gek met waanzinnige grootheidswaanzin? Misschien niet: complottheoretici beweren dat de doodsklok niet alleen voor miljoenen, maar voor miljarden afkomstig kan zijn van niemand minder dan de Verenigde Naties.

Dat planeet Aarde niet voor onbepaalde tijd een steeds groter wordende bevolking kan huisvesten, lijdt geen twijfel. Dat het weer in de wereld verandert – op manieren die zowel als vijandig als verdacht worden beschouwd – heeft de waarschijnlijkheid doen ontstaan ​​dat de opwarming van de aarde de boosdoener is. De steeds groter wordende behoefte van de mensheid aan afnemende fossiele brandstoffen, gecombineerd met de bijna exponentieel toenemende vervuiling van het ecosysteem van de planeet, heeft onze toekomst bijna onomkeerbaar veranderd en heeft de vrees gewekt dat ons kostbaarste goed – water – binnenkort schaars zal worden.

(Dan zorg je ervoor dat mensen wat minder kinderen op de wereld zetten net als men ooit in China deed? Kleine moeite lijkt me ipv mensen te doden!) Wat is dat ken je, wat niet is, ken je niet…

In 2012 rapporteerde de Manchester Guardian in “Hoe zal klimaatverandering de zoetwatervoorziening beïnvloeden?”:

Zoet water is cruciaal voor de menselijke samenleving – niet alleen om te drinken, maar ook voor landbouw, wassen en vele andere activiteiten. Verwacht wordt dat het in de toekomst steeds schaarser zal worden, en dit komt onder meer door klimaatverandering. ” (moeten ze maar niet zo kloten met geoengineering!)

De krant voegde toe:

Er is vooral weinig bekend over toekomstige achteruitgang van regionale grondwatervoorraden vanwege een gebrek aan onderzoek over dit onderwerp, ook al komt ongeveer 50% van de wereldwijde binnenlandse watervoorziening uit grondwater. Hoewel wetenschappers vooruitgang boeken bij het verminderen van de onzekerheid over zoetwaterschaarste, betekent dit soort onbekenden dat watervoorzieningsstrategieën aanpasbaar moeten zijn, zodat ze effectief kunnen zijn in verschillende scenario’s.

In mei 2013 merkte Melanie McDonagh van de Spectator in haar artikel “Dan Brown̍ Latest Conspiracy Theory — and the Powerful People Who Believe It” op dat de Royal Society een artikel van Paul en Anne Ehrlich had gepubliceerd met de titel Can a Collapse of Global Civilization Be Avoided?

 

Tijdens de Tweede Wereldoorlog hebben de Duitsers miljoenen mensen uitgeroeid, waaronder joden en andere minderheden, in concentratiekampen zoals die in Dachau. Zou de elite van vandaag ook een massavernietiging kunnen plannen? (Waarom niet… ze zijn er gek genoeg voor…of emotieloos)

Over de vraag die de titel van het rapport stelde, zei McDonagh: “Nee, is het korte antwoord, tenzij we een‘ dramatische culturele verandering ’toepassen. ”

De Ehrlichs merkten op:

Tegenwoordig wordt de wereldwijde beschaving van de mensheid voor het eerst … met instorting bedreigd door een reeks milieuproblemen. De mensheid is betrokken bij wat Prins Charles omschreef als ‘een daad van zelfmoord op grote schaal’. De menselijke situatie wordt gedreven door overbevolking, overconsumptie van natuurlijke hulpbronnen en het gebruik van onnodig milieubelastende technologieën.

McDonagh voegde toe: “De auteurs gaan uit van een toename van de bevolking tot 9,5 miljard in 2050. Resultaat:‘ wereldwijde ineenstorting ’. ”

Men zou kunnen stellen dat een radicaal kleinere, wereldwijde bevolking de slinkende watervoorraden zou helpen verminderen – en misschien zelfs met succes op afstand zou kunnen houden -, zoals opgemerkt door de Guardian in 2012. Maar er zijn andere dingen waar bepaalde mensen zich zorgen over maken, zoals brandstof. . In 2014 meldde USA Today dat de volledige oliereserves van de planeet tegen 2065 verdwenen zouden kunnen zijn. Het was de schokkende en huiverende onthulling van USA Today die Gas 2 (kampioenen van zogenaamde ‘groene auto’s’) ertoe bracht om in ‘BP Estimates the World Has Slechts 53,3 jaar olie over ”:

Deze schattingen zijn in feite 1,1% meer dan vorig jaar, mede dankzij groeiende schattingen van Amerikaanse schalieolie. Houd er natuurlijk rekening mee dat de olie-industrie de geschatte energiereserves regelmatig laat groeien of krimpen, waarbij de reserves van Monterey Shale in Californië met ongeveer 96% zijn verlaagd. Er is ook een vermoeden dat landen als Saoedi-Arabië ronduit liegen over hoeveel crude ze zijn eigenlijk vertrokken. Dus ja. Scepticisme.

Gas 2 waarschuwde echter: “53 jaar klinkt als een tijdje, toch? Nou niet echt, maar het grotere probleem is dat, aangezien de mensheid de laatste van haar oliereserves bereikt, zonder een adequate energietransitie, sommige landen platvoetig kunnen worden betrapt. ”

“Platvoetig” kan heel goed een understatement van gigantische proporties blijken te zijn. Wereldwijde paniek, chaos, anarchie en rampspoed zijn misschien wel veel dichter bij de waarheid van wat ons te wachten staat. En het is deze kwestie – van potentiële, planetaire ineenstorting – die heeft geleid tot duistere en verontrustende theorieën dat machtige figuren hebben besloten dat de enige manier om de toekomst van de mensheid te redden is door haar te verkleinen, en haar binnenkort te verkleinen. Bestaat er bewijs van een dergelijk nachtmerrieachtig programma? Verbazingwekkend genoeg is dat zo. Vergis u niet, het probleem van overbevolking – en hoe ermee om te gaan – is een groot probleem.

Lees ook:   Linkse activisten normaliseren pedofilie!

De snelheid waarmee het menselijk ras de planeet teistert (wat geen ongerechtvaardigde terminologie is) is even alarmerend als verbazingwekkend. Het was in de allereerste jaren van de negentiende eeuw dat de wereldbevolking uiteindelijk een miljard bereikte. Pas rond 1930 verdubbelde de bevolking tot twee miljard. Bij het aanbreken van de jaren zestig waren we met drie miljard, halverwege de jaren zeventig vier miljard en eind jaren tachtig vijf miljard. Aan het begin van de eenentwintigste eeuw waren dat er zes miljard. In 2013 bereikten we zeven miljard. Misschien vind je het niet leuk – of ben je er zelfs niet op voorbereid – wat er gaat komen. De huidige schattingen zijn dat 2024 ongeveer het moment zal zijn waarop de aarde bezwijkt onder het gewicht van acht miljard mensen. In 2040 zitten we op negen miljard.

8daf47f31620392fd7fd14a2cbc52546 via Angel-Wings

De Verenigde Naties hebben verschillende scenario’s aangedragen voor wat er in de komende decennia in het verschiet ligt. In een rapport uit 2003 getiteld Long-range World Population Projections (opgesteld door het Departement van Economische en Sociale Zaken) werden verschillende scenario’s uitgewerkt voor de komende jaren. Een van die scenario’s was echt een nachtmerrie. De DESA schreef: “Als de vruchtbaarheid van grote gebieden constant wordt gehouden op het niveau van 1995, stijgt de wereldbevolking tot 256 miljard in 2150.”

 

Naarmate de wereldbevolking exponentieel toeneemt, zullen de hulpbronnen van de planeet steeds schaarser worden, wat zal resulteren in hongersnood, ziekte en hulpbronnenoorlogen.

Om dat cijfer in een begrijpelijke context te plaatsen, zouden we het hebben over een wereldbevolking van meer dan dertig keer het huidige aantal. Dit alles kan natuurlijk worden voorkomen door kleinere gezinnen aan te moedigen, via een sterkere bevordering van geboortebeperking. De samenzweringsgeruchtenmolen suggereert dat dit niet genoeg is voor de machtigste figuren ter wereld. Ze willen de cijfers eerder dan later naar beneden halen. En op vrijwel alle mogelijke manieren. We hebben het over uitroeiing. In alle opzichten hebben we het over holocaust. En het is iets dat al decennia teruggaat.

 

Veel complottheoretici geloven dat de zaken in 1974 zijn begonnen, met name op 10 december van dat jaar, toen een zeer controversieel rapport werd opgesteld voor de National Security Council van de Verenigde Staten. Het was een rapport en een bijbehorend project en onderzoek, onder toezicht van een van de machtigste figuren in de wereldpolitiek, Henry Kissinger, die functies bekleedde als Amerikaans minister van Buitenlandse Zaken en nationale veiligheidsadviseur bij het presidentiële kantoor. Het rapport was getiteld Implicaties van wereldwijde bevolkingsgroei voor Amerikaanse veiligheid en overzeese belangen. (Zie “National Security Study Memorandum 200 (NSSM 200) – april 1974.”)

Het is nogal verontrustend dat, hoewel in het document werd opgemerkt dat een groeiende wereldbevolking ontegensprekelijk een probleem was – en een die voorbestemd was om alleen maar erger te worden – veel van de aandacht was gericht op specifieke naties, in plaats van op de planeet en haar mensen als geheel. Met andere woorden, in plaats van een verenigde aarde aan te moedigen om het probleem aan te pakken, was het scenario het verlagen van de bevolkingsniveaus in de minst geavanceerde delen van de wereld. De landen die volgens Kissinger’s team de grootste ‘problemen’ vormden, waren India, Bangladesh, Pakistan, Indonesië, Thailand, de Filippijnen, Turkije, Nigeria, Egypte, Ethiopië, Mexico, Colombia en Brazilië. Er werd geschat dat deze specifieke landen goed zouden zijn voor bijna vijftig procent van de toekomstige toename van de wereldbevolking. En dergelijke stijgingen, gecombineerd met de daarmee gepaard gaande, lokale mogelijkheden voor maatschappelijke ineenstorting, mogen niet plaatsvinden.

Zoals de auteurs opmerkten, was er in die specifieke landen – waar groei en ontwikkeling verre van vergelijkbaar waren met de rest van de planeet – een duidelijke mogelijkheid dat met afnemende voedselvoorraden, slinkende water en brandstof, en steeds meer mensen, eisen van de relevante bevolkingsgroepen voor actie om hongersnood te bestrijden, zou spoedig burgerlijke onrust worden en vervolgens oncontroleerbare anarchie. Er was nog een zorg voor Kissinger’s mensen. Als de economieën van landen met een exploderende bevolking instorten, zou het resultaat kunnen zijn dat de Verenigde Staten niet in staat zouden zijn om dingen uit diezelfde landen te importeren

wezenlijk voor zijn eigen economie. In dat scenario lijdt iedereen. Of misschien niet: Kissinger was vastbesloten dat de VS niet zouden vallen, zelfs als andere landen dat wel zouden doen. Het was aan de Verenigde Naties en de Verenigde Staten om het probleem op te lossen.

Zoals uit de volgende fragmenten blijkt, is duidelijk goed nagedacht over hoe de opkomst van de bevolking in de onderontwikkelde wereld de Verenigde Staten mogelijk op de knieën zou kunnen brengen:

De Amerikaanse economie zal grote en toenemende hoeveelheden mineralen uit het buitenland nodig hebben, vooral uit minder ontwikkelde landen. Dat feit geeft de VS meer belangstelling voor de politieke, economische en sociale stabiliteit van de leverende landen. Waar een vermindering van de bevolkingsdruk door verlaagde geboortecijfers de vooruitzichten op een dergelijke stabiliteit kan vergroten, wordt het bevolkingsbeleid relevant voor de bevoorrading van hulpbronnen en voor de economische belangen van de Verenigde Staten.

e4cde60bba3cddc655358c3141db3e61 via Angel-Wings

De burgemeester van New York City, Bill de Blasio, woont een anti-fracking-protest bij. Velen vinden dat fracken een milieugevaarlijke manier is om olie te winnen die nu wordt gebruikt omdat veel gemakkelijker bereikbare oliereserves opdrogen.

Het document vervolgde:

De ligging van bekende reserves van ertsen van hogere kwaliteit van de meeste mineralen bevordert een toenemende afhankelijkheid van alle geïndustrialiseerde regio’s van invoer uit minder ontwikkelde landen. De echte problemen van de aanvoer van mineralen liggen niet in de fysieke basisvoorziening, maar in de politiek-economische kwesties van toegang, voorwaarden voor exploratie en exploitatie en verdeling van de voordelen tussen producenten, consumenten en regeringen van het gastland.

Anticiperend op hoe de zaken erg slecht zouden kunnen worden voor de VS, is er het volgende:

Of het nu gaat om overheidsmaatregelen, arbeidsconflicten, sabotage of burgerlijke onlusten, de soepele stroom van benodigde materialen zal in gevaar komen. Hoewel de bevolkingsdruk uiteraard niet de enige factor is die een rol speelt, zijn dit soort frustraties veel minder waarschijnlijk onder omstandigheden van langzame of nulgroei.

Lees ook:   De Harde Waarheid en man legt baby aan borst

Het brein achter het rapport richtte zich vervolgens op de mensen zelf, hun collectieve mentaliteit en hoe ze steeds grotere problemen konden omzeilen. In een sectie met de titel Populaties met een hoog groeipercentage werd opgemerkt:

De jongeren, die in veel MOL’s in veel grotere proporties zijn, zijn waarschijnlijk vluchtiger, instabieler, vatbaarder voor extremen, vervreemding en geweld dan een oudere bevolking. Deze jonge mensen kunnen gemakkelijker worden overgehaald om de wettelijke instellingen van de regering of het onroerend goed van het “establishment”, “imperialisten”, multinationale ondernemingen of andere, vaak buitenlandse invloeden, aan te vallen die de schuld krijgen van hun problemen.

Er waren ook waarschuwende woorden in het rapport:

We moeten ervoor zorgen dat onze activiteiten de minst ontwikkelde landen niet de schijn wekken van een beleid van geïndustrialiseerde landen tegen de minst ontwikkelde landen. Voorzichtigheid is geboden dat we bij alle benaderingen op dit gebied die we in de MOL’s ondersteunen, in dit land kunnen ondersteunen. Leiders van de “Derde Wereld” moeten voorop lopen en de eer krijgen voor succesvolle programma’s. In deze context is het belangrijk om de leiders van de minst ontwikkelde landen te laten zien dat dergelijke programma’s voor gezinsplanning hebben gewerkt en binnen een redelijke termijn kunnen werken.

De auteurs van het rapport maken een interessante uitspraak: “In deze gevoelige relaties is het echter zowel in stijl als inhoud belangrijk om de schijn van dwang te vermijden.”

Met andere woorden, het rapport ontkent niet dat naties zouden kunnen worden gedwongen, alleen dat er een gezamenlijke inspanning wordt gedaan om “de schijn daarvan te vermijden”.

Tot zover de jaren zeventig – toen naar verluidt het programma van de planetaire uitroeiing, op een obscene schaal, begonnen is – maar hoe zit het vandaag? Volgens sommigen is het vandaag ronduit uit de hand gelopen.

Hoewel het document over de implicaties van wereldwijde bevolkingsgroei voor de Amerikaanse veiligheid en overzeese belangen in de jaren zeventig werd opgesteld, zijn er aanwijzingen dat de officiële wereld haar standpunt over bevolkingsbeheersing in een aantal controversiële en duistere richtingen heeft ingenomen. Neem bijvoorbeeld de wetenschapsadviseur van president Obama, John P. Holdren, die zei (zie “John Holdren, Obama’s wetenschappelijke tsaar, zegt: gedwongen abortussen en massale sterilisatie nodig om de planeet te redden”):

c6de4bd3e758378117addf2a9daa990c via Angel-WingsEen programma voor het steriliseren van vrouwen na hun tweede of derde kind, ondanks de relatief grotere moeilijkheidsgraad van de operatie dan een vasectomie, is wellicht gemakkelijker uit te voeren dan het proberen mannen te steriliseren. De ontwikkeling van een langdurige steriliserende capsule die onder de huid kan worden geïmplanteerd en verwijderd wanneer zwangerschap gewenst is, opent extra mogelijkheden voor dwangmatige vruchtbaarheidscontrole. De capsule kan in de puberteit worden geïmplanteerd en kan, met officiële toestemming, voor een beperkt aantal geboorten worden verwijderd.

Paul Ehrlich, de wetenschappelijk adviseur van president George W. Bush, kwam meteen ter zake: “Elke persoon die we nu toevoegen, heeft een onevenredige impact op het milieu en de levensondersteunende systemen van de planeet.” Hij zei ook ronduit huiveringwekkend: “Een kanker is een ongecontroleerde vermenigvuldiging van cellen. De bevolking
explosie is een ongecontroleerde vermenigvuldiging van mensen. We moeten onze inspanningen verleggen van de behandeling van de symptomen naar het wegnemen van de kanker. De operatie vereist veel ogenschijnlijk wrede en harteloze beslissingen. ”

Prins Philip, de hertog van Edinburgh, heeft een heel nieuw en uniek antwoord op het probleem: “Als ik zou reïncarneren, zou ik terug willen keren naar de aarde als een dodelijk virus om de menselijke populatie te verlagen.”

Dan is er Ted Turner, het brein achter CNN: “Een totale bevolking van 250-300 miljoen mensen, een daling van 95% ten opzichte van het huidige niveau, zou ideaal zijn.”

 

Dr. John P. Holdren, die als wetenschappelijk adviseur van president Barack Obama heeft gediend, suggereerde dat menselijke populaties onder controle kunnen worden gehouden door vrouwen te steriliseren nadat ze een of twee kinderen hebben gekregen.

“Een redelijke schatting voor een geïndustrialiseerde wereldmaatschappij bij de huidige materiële levensstandaard in Noord-Amerika zou 1 miljard zijn. Bij de zuinigere Europese levensstandaard zou 2 tot 3 miljard mogelijk zijn ”, verklaarde de Global Diversity Assessment van de Verenigde Naties, op een schrikbarende feitelijke manier.

Alle bovenstaande citaten zijn te vinden op “22 Shocking Population Control Quotes from the Global Elite that will make you want to make your lunch.”

Prison Planet-correspondent Paul Joseph Watson zei in een artikel uit 2009, “The Population Reduction Agenda for Dummies”:

Er zijn nog steeds grote aantallen mensen onder het grote publiek, in de academische wereld, en vooral degenen die voor de bedrijfsmedia werken, die nog steeds ontkennen over de op de lijst gestelde agenda voor het terugdringen van de wereldbevolking, evenals de gevolgen van dit programma dat we al zien ontvouwen.

Hij vervolgde met zijn waarschuwing: “In China wordt het één-kindbeleid gehandhaafd door middel van belastingen op elk volgend kind, gekoppeld aan een intimidatieprogramma met onder meer de geheime politie en autoriteiten voor ‘gezinsplanning’ die zwangere vrouwen uit hun huizen ontvoeren en gedwongen abortussen uitvoeren. . ”

Twee jaar later – en in het bijzonder in oktober 2011 – verklaarde Michael Snyder van The American Dream in “Van 7 miljard mensen tot 500 miljoen mensen – De agenda voor ziektebestrijding van de wereldwijde elite”:

In de afgelopen jaren zijn de VN en andere internationale organisaties brutaler geworden in hun pogingen om de agenda voor de beheersing van de zieke bevolking van de mondiale elite door te drukken. Meestal zullen organisaties zoals de VN het gewoon hebben over het ‘stabiliseren’ van de wereldbevolking, maar … er zijn velen onder de mondiale elite die niet bang zijn om openlijk te praten over een doel om de wereldbevolking terug te brengen tot 500 miljoen ( of minder).

En, zoals Snyder ook opmerkte, en op een manier die we allemaal verstandig zouden zijn om te onthouden: ‘Voor jou en mij lijkt het misschien waanzin om meer dan 90 procent van de wereldbevolking kwijt te willen raken, maar er is een groeiende consensus onder de wereldwijde elite dat dit absoluut noodzakelijk is voor het welzijn van de planeet. ”

Secret History Conspiracies from Ancient Aliens to the New World Order by Nick Redfern (z-lib.org)

Gerelateerde artikelen

Back to top button