web analytics
11:11 Dubbele getallen

Wybren van Haga komt te dicht bij de waarheid tot ongenoegen van de Jonge.

Woordenwisseling van Haga en de Jonge tijdens het corona debat 24-02-2021.

Onvoorstelbaar…de Jonge krijgt het benauwd, want het zit hem niet lekker die vraag.

Schandalig… denk eraan de vaccinaties zijn niet getest, jij bent het proefkonijn, de vaccinaties zijn nog geen half jaar oud nb!
Zonder getest te zijn. En hij weet dit heel goed die De Jonge…!

En kijk hem framen!
Kan een Twitter-schermafbeelding zijn van 1 persoon en de tekst 'Hugo de Jonge @hugodejonge Keer op keer verspreidt Forum voor Democratie doelbewust nepnieuws, foutieve informatie, complottheorieën. Dat is niet zonder gevaar. Het kan de test- en vaccinatiebereidheid ondermijnen en daarmee de volksgezondheid schaden. Dus stop daarmee!'

 

Kan een afbeelding zijn van een of meer mensen en de tekst 'SCHULDIG! Hu O de Jor e Minist van Volksgezondheid, Welzijn Een werkend medicijn (HCQ) hydroxychl Levensgevaarlijk vaccins Voorliegen van het Ne Belangen verstr De grondwet geso De code van Neurenbe quine verboden erplicht volk erland gelin honden Misd Genocide egen de men loog verraad'

Lees ook:   Alcohol en Edgar Cayce
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button