web analytics

EXCLUSIEF: Jeroen Pols zat 3 jaar vast en praat over zijn drugsverleden!

Hij had ergens wel wat aso trekjes in zijn gelaat (Sorry)… het viel op… maar ja, ook zij kunnen hun leven beteren immers!?! Toch?
Dus niets mis mee hopelijk, en goed dat hij dit toch verteld!

”Ruim 20 jaar geleden maakte hij deel uit van een drugsbende, de toenmalige officier van Justitie Fred Teeven maakte jacht op de bende en kreeg Jeroen Pols achter slot en grendel. 3 jaar moest hij uiteindelijk zitten, in de gevangenis deed hij een studie rechten en na vrijlating gooide hij het roer volledig om. Hij koos het rechte pad en werd jurist en koos er bewust voor om de titel “advocaat” niet aan te vragen bij de Orde van Advocaten. Hij kreeg een baan bij Cees Engel (de vader van Willem Engel) en voerde jaren lang procedures tegen de staat rondom een camping waar veel ophef over was. Willem Engel leidde een dansschool en had andere interesses maar tijden de corona-crisis kwamen hun paden samen en sindsdien vormen ze het koningskoppel in Viruswaarheid. Meerdere zaken spanden ze aan tegen de staat en twee zaken wonnen ze. De PCR zaak bij terugkomst in Nederland na een vakantie van zijn vrouw en kind EN de avondklok zaak die nog geen 4 uur later tot een Turbo zitting leidde en weer van tafel ging door een schorsing. En opeens was daar dat artikel in de Telegraaf van misdaadverslaggever John van den Heuvel over het criminele verleden van Jeroen Pols. https://www.telegraaf.nl/nieuws/18834…

 

Pols is openhartig en vertelt veel over die tijd maar vooral over hoe het hem heeft gevormd tot de man die hij nu is, een vader, een jurist en een man die strijd voor de vrijheid van zichzelf, zijn kinderen en eigenlijk iedere Nederlander.”

Lees ook:   Pedoos zijn schatjes? EO!

Gerelateerde artikelen

Back to top button