web analytics
11:11 Dubbele getallen

Buitenland: Nederlandse avondklok verlengd door noodwet omdat regering uitspraak van de rechtbank over ‘illegaliteit’ van Covid schuwt

Nederlandse avondklok verlengd door noodwet omdat regering uitspraak van de rechtbank over ‘illegaliteit’ van Covid schuwt

 

Nederlandse (GEVALLEN ja ik zet het er maar even bij!)
senatoren hebben overweldigend gestemd voor een noodmaatregel om een ​​landelijke avondklok voort te zetten, en negeren de uitspraak van een rechter deze week dat de beperking zowel de wet als de rechten van burgers schendt.

De noodwet werd vrijdagavond in een stemming van 45-13 aangenomen, volgens lokale media, waarmee de avondklok werd gehandhaafd in het licht van een voortdurende juridische uitdaging van de beperkingen, bedoeld om de verspreiding van Covid-19 tegen te gaan.

Terwijl een lagere rechtbank dinsdag in het voordeel van de Nederlandse activistengroep Viruswaarheid (Virus Truth) oordeelde , de avondklok van 21.00 uur ‘niet legitiem’ en een ‘vergaande schending van het recht op vrij verkeer en privacy’, werd de beslissing snel teruggedraaid. op een last-minute oproep van de regering. De rechtbank kwam vrijdag opnieuw bijeen om over de kwestie te beslissen, maar besloot nog een week te nemen om tot een definitief vonnis te komen en zal op 26 februari opnieuw bijeenkomen.

Na de duellerende uitspraken van de rechtbank voerde premier Mark Rutte een noodwet in om het bevel tot een avondklok te ondersteunen, door het wetsvoorstel door het lagerhuis van het parlement te snellen voordat senatoren het vrijdag hebben aangenomen. De wet houdt de avondklok in ieder geval tot begin maart van kracht, hoewel het onduidelijk is welk effect de wetgeving zal hebben als rechters de beperking volgende week onwettig verklaren.

Het verbodsbevel, opgelegd op 23 januari en verlengd tot begin maart vorige week, vereist dat burgers elke dag tussen 21.00 uur en 04.30 uur thuis blijven, tenzij ze een geldige reden kunnen geven om te vertrekken – zoals een medisch noodgeval of reizen voor ‘essentieel’ werk – overtreders krijgen boetes opgelegd.

Lees ook:   Pedofilie en de overleden jeugdzorg kinderen in de buurt van Bohemian Grove

Door groepen als Virus Truth veroordeeld als een flagrante schending van de Nederlandse grondwet en fundamentele mensenrechten, hebben de uitgaansverboden verhitte protesten in heel Nederland aangewakkerd. Demonstraties tijdens de eerste dagen van de avondklok van vorige maand liepen over in geweld en rellen, waarbij auto’s in brand werden gestoken, bedrijven werden geplunderd en straatconflicten met de politie, een van de ernstigste aanvallen van onrust in het land in tien jaar.

https://www.rt.com/news/516110-dutch-senate-extends-curfew/

Deze regering die ontslagen is… houdt ons mensen in gijzeling!

Tijd om het eens om te keren!
We zouden ons moeten beschermen tegen hun krankzinnigheid!
Dit zijn absurde maatregelen en buitenproportioneel!
Wat een schande enkele jaren geleden opperde men al voorzichtig om bevrijdingsdag maar te vergeten, want zoveel jaar na dato, toch?
Moest je er nog mee eigenlijk…al die nonsens…terwijl er genoeg mensen waren die zeiden heey eh… nooit weer hé!
Niet vergeten en kijk wat er gebeurd?

Al die mensen die dit veroorzaakt hebben en dit blijven behouden zijn schuldig…landverraad.
Liefdeloosheid.
Kinderen die hierdoor intense schade oplopen!!!!!!!
Hoop dat alle mensen van welke leeftijd dan ook… die hierdoor stierven, diegenen, de schuldigen gaan haunten!
Dit doe je nml niet, dit doe je mensen niet aan!|
Dit is zo absurd en ziek… en we laten het maar weer gebeuren!!!!!
Dat is net zo bizar eigenlijk.

 

Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button