web analytics

Mensen vallen dood na vaccin

Mieke Mosmuller is arts, schrijfster en filosofe. Zij schrijft over actualiteiten die raken aan haar filosofisch-spirituele ontwikkelingsweg die zij startte in 1983.

Een van de opvallende verschijnselen van de meningsvorming is de moraliserende trend die er is. Dat is een soort dictatuur van de moraal, wat in zichzelf natuurlijk al tegenstrijdig is. Maar de mens is een wezen met een individueel geweten en gaat in morele kwesties individueel met dat geweten in gesprek. En hoewel we te maken hebben met universele morele beginselen, dienen we er met het geweten zelf invulling aan te geven. Dit is een van de vrijheden van de mens, die we juist in deze coronacrisis niet in de ijskast moeten zetten.

 

Kijk m.n. eens naar 7.10  minuut … 😮 vinden ze dus normaal dat er mensen doodvallen na een vaccin!

 

 

Lees ook:   Meisje dood na aanrijding vrachtwagen : KIJK UIT!

Gerelateerde artikelen

Check ook
Close
Back to top button