web analytics

De EU wil de export van het COVID-19-vaccin naar het VK blokkeren

Je schaamt je toch kapot dat je verplicht moet leven in de EU!? Ik stemde NEE jij ook?

De “vaccinoorlog” tussen Groot-Brittannië en de Europese Unie werd veroorzaakt door vertragingen in de levering van het beloofde EU-vaccin van het Zweeds-Britse AstraZeneca.

b68b43f42e2850fad743191d136ebed4 AnGel-WinGs.nl

AstraZeneca stelt de verzending van zijn coronavirusvaccin naar de Europese Unie uit, daarbij verwijzend naar het feit dat het contract met de EU later is getekend dan met het VK. De Europese Unie is hier zenuwachtig over en belooft het VK te verlaten zonder vaccin van Pfizer.

De door Groot-Brittannië bestelde 40 miljoen doses vaccin van Pfizer zullen worden geproduceerd in de Belgische fabriek van het bedrijf. De Europese Unie kan echter de export van het medicijn vanaf haar grondgebied blokkeren.

Zoals bekend werd bij de Britse krant The Independent, nodigde Charles Michel , hoofd van de Europese Raad, het hoofd van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, uit om na te denken over de mogelijkheid om de export van vaccins te bevriezen. In dit geval zullen vaccinfabrikanten geen medicijnen buiten de EU kunnen exporteren zonder een vergunning, die ze kunnen verkrijgen door te voldoen aan hun verplichtingen om EU-landen te voorzien.

Eerder werd gemeld dat het coronavirusvaccin van Pfizer vertraagd was. In dit verband worden steeds meer stemmen gehoord voor het gebruik van het Russische Spoetnik V-vaccin . In het bijzonder heeft het Hongaarse Geneesmiddelenbureau een noodvergunning afgegeven voor de verwerving van Sputnik V, zonder te wachten op een beslissing over deze kwestie door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA). Hiermee is Hongarije het eerste land in de Europese Unie dat gokt op een vaccin dat niet is goedgekeurd door de EMA en geen deel uitmaakt van het uniforme vaccinatieprogramma van de EU.

Lees ook:   Corona nog een keer dan!


Читайте больше на https://www.pravda.ru/news/world/1583232-coronavirus/

Gelukkig weten we inmiddels dat er zga geen eng griezelig virus is, maar dat het gaat om de griep! Misschien een wat nieuwere variant, net als toen de MEX, misschien wel in een labje gemaakt… met wat strengen van zus en zo..
Ach ja…
Anyways als we nog even meegaan in de coronahysterie, dan is het wel schandalig dat zij Engeland geen vaccin gunnen en het zelfs willen boycotten. De gedachte alleen al is misselijkmakend!
Ik hou daar dus niet van!
Pff en walgelijk kinderachtig ook…maar omdat we inmiddels weten waar het echt om gaat, een vaccin waar velen al aan zijn gestorven, mag Engeland zich gelukkig prijzen het vaccin niet te ontvangen!

Gerelateerde artikelen

Back to top button