web analytics
...
Politiek-Elite

De avondklokrellen zijn niet uit de lucht komen vallen

Een goed artikel…

Dictatorialer
En Rutte wordt steeds wreder en dictatorialer in zijn paniek en angst zijn macht te verliezen: het inzetten van Romeo’s tijdens de demonstraties die kritiek hebben op zijn beleid, is een vast onderdeel geworden. En wat een prachtpatroon ontvouwde zich daardoor dit jaar: al die linkse demo’s, tegen racisme en fascisme, die waren zo vreedzaam, daar gebeurde niets, kijk dan toch… en al die demo’s die tegen hém waren, en tegen zijn beleid, zijn stuk voor stuk uitgelopen op gewelddadige drama’s die Ruttes narratief in de media weer versterkten. Want ‘corona-critici en boze mensen zijn gevaarlijke gekken.’

https://opiniez.com/2021/01/26/de-avondklokrellen-zijn-niet-uit-de-lucht-komen-vallen/inesvanbokhoven/

Lees ook:   Niemand wordt slank van zoetjes

Gerelateerde artikelen

Back to top button