24 april 2021

 

Kabinet besluit tegen alle logica in tot een catastrofale lockdown – motie van wantrouwen!

Wybren van Haga

Reactie op yt onder de video

Hoe kan een ondernemer al voor 10 Januari….3 miljoen COVID-19 PCR testen naar 60 landen versturen Terwijl de WHO op 11 Februari de naam COVID-19 bekend maakt voor het nieuwe virus? De WHO kondigde op 11 februari 2020 “COVID-19” aan als de naam van deze nieuwe ziekte 10 Januari 2020….ondernemer verstuurd 3 miljoen COVID-19 PCR testen naar 60 landen 10 Januari 2020….Viral genoom wordt vrijgegeven 16 Januari 2020…Drosten zegt dat hij een COVID-19 PCR test heeft 23 Januari 2020…WHO maakt bekend dat de hele wereld kan gaan testen testen met de COVID-19 PCR De Berlijnse ondernemer Olfert Landt is al 30 jaar een expert in virusdetectie. Voor coronacrisis draait zijn bedrijf weer op volle toeren. Volgens hem heeft het sinds januari al drie miljoen tests geproduceerd en naar meer dan 60 landen gestuurd. De eerste werden op 10 januari per luchtpost naar Hong Kong verzonden. De folder was toen nog niet eens klaar. “We hebben het achteraf per e-mail verzonden”. Bron Der Tagesspiegel 6 maart 2020 Een virale genoomsequentie werd op 10 januari vrijgegeven voor onmiddellijke ondersteuning van de volksgezondheid via de community online resource virological.org Bron Eurosurveillance 23 januari 2020 In een interview met Drosten 22 april 2020 zegt Drosten dat hij 16 januari 2020 een test heeft ontwikkeld https://www.youtube.com/watch?v=ZaqaPGw24_c Bij de ontwikkeling van de test is ook het “kleine” bedrijf TIB Molbiol Syntheselabor GmbH met een jaarlijkse winst van 7,3 miljoen euro betrokken. Hoewel directeur Olfert Landt zegt geen vriendschap te onderhouden met Drosten, is het duo al 17 jaar steeds de eerste die met een test komt. Zo lukte dit kunstje eerder onder meer bij de vogelgriep, varkensgriep, MERS en ZIKA. bron Door Mr. Jeroen Pols

 

Lees ook:   De eenzaamheids epidemie

Gerelateerde berichten