web analytics

Coronavirus “Second Wave” – ​​Ze komen voor uw kinderen

-We begonnen onze MedicalKidnap.com-website in 2014 om het enorme aantal onschuldige gezinnen te documenteren die hun kinderen verliezen aan “Beschermende” diensten voor kinderen en het miljarden dollars tellende kinderopvangzorg- en adoptiesysteem dat honderdduizenden overheidsmedewerkers in het hele land in dienst heeft.

Al meer dan 5 jaar hebben we de corruptie in dit kwaadaardige systeem gedocumenteerd en aan de kaak gesteld als een systeem voor kinderhandel. We hebben in die tijd honderden verhalen gepubliceerd die documenteren hoe gezinnen hun kinderen letterlijk door de staat laten ontvoeren, bijna altijd door het medische systeem op een of andere manier te gebruiken.

We hebben bedreigingen en bevelen van verschillende rechters en procureurs-generaals ondergaan die ons hebben opgedragen onze verhalen op te schrijven, omdat ze liever hun vuile werk in het geheim doen en ouders intimideren door te dreigen hun kinderen NIET naar hen terug te sturen als ze durven openbaar te maken op sociale media of rapporteer hun verhalen aan ons, gebruik makend van de kleur van de wet om te beweren dat ze de identiteit van deze minderjarige kinderen in staatsgezag alleen beschermen door dergelijke eisen, terwijl ze tegelijkertijd hun foto’s nemen en adverteren op openbare websites indien beschikbaar voor adoptie, in strijd met hun eigen vermeende redenen om ouders niet toe te staan ​​foto’s van hun eigen kinderen te plaatsen.

We hebben laten zien hoe het merendeel van de seksueel verhandelde kinderen voornamelijk uit dit kwaadaardige kinderwelzijnssysteem komt, met gebruikmaking van de eigen statistieken van de regering en de getuigenissen van advocaten die deze seksueel misbruikte kinderen vertegenwoordigen, althans de weinigen die hun dag daadwerkelijk krijgen in de rechtbank.

Lees ook:   Zo komen schimmige miljonairs Europa binnen

We hebben ook de huichelarij van christelijk rechts aan het licht gebracht die dit mogelijk maakt door het accepteren van overheidsgeld om kinderen op te voeden en te adopteren, waarbij we gebruik maken van een valse theologie van “weeszorg” om “wees” te herdefiniëren zodat de meestal rijke, blanke middenklasse christenen kinderen weg van arme minderheden, hetzij in de VS door pleegzorg, of uit andere landen in het buitenland door adoptie, en hoe dit kwaadaardige systeem waarschijnlijk niet eens zou overleven als christenen er niet meer aan zouden deelnemen en zouden gaan zorgen voor arme kinderen, samen met hun arme ouders, rechtstreeks via hun kerken zonder regeringspartnerschap.

We hebben dit alles vijf en een half jaar gedaan, meer dan 1000 artikelen over deze onderwerpen gepubliceerd op MedicalKidnap.com, en toch is er vanaf vandaag niets veranderd .

Door de Plandemic is het zelfs nog erger geworden, en het lijkt erop dat het systeem zich klaarmaakt om nog meer kinderen te nemen dan ooit tevoren.

We hebben al gemeld hoe COVID wordt gebruikt om kinderen van hun ouders te scheiden, en er zijn aanwijzingen dat met de geplande “Second Wave” die binnenkort zal toeslaan, het regeringssysteem voor kinderhandel meer kinderen dan ooit zal wegnemen.

Een vrouw die blijkbaar een privé-kinderopvangcentrum in Minnesota runt, ging eerder deze week op Facebook met een live-opname om te onthullen wat er in Minnesota gepland staat om meer kinderen weg te nemen die bij ouders zijn weggehaald, met het excuus van de Plandemic, zoals nu testen stijgt en contacttracering wordt binnenkort landelijk geïmplementeerd.

Lees ook:   Blokker gaat hem ook niet meer worden

Ze geeft een verschrikkelijke waarschuwing, een waarschuwing waar iedereen naar moet luisteren, omdat ik je kan verzekeren dat dit in elke staat gepland wordt, of het nu democraat of republikein is. Dit is GEEN politiek partijdige kwestie. Kinderhandel leeft en bloeit in ALLE staten.

Ze komen voor je kinderen.

https://healthimpactnews.com/2020/coronavirus-second-wave-theyre-coming-for-your-kids/

Gerelateerde artikelen

Back to top button