...

02 december 2021

 

Waarom een ​​afgevaardigde uit Nederland beledigd is door het verbod op toegang tot Rusland

Waarom een ​​afgevaardigde uit Nederland beledigd is door het verbod op toegang tot Rusland

”Zg beledigd want ze wisten er van!”

En om de een of andere reden waren de Nederlandse parlementsleden verrast en weigerden ze naar Rusland te gaan. Ze wilden een “constructief gesprek” hebben met Rusland, modder op het land gieten, maar dat mochten ze niet.Je werd gewaarschuwd dat hij onder sancties stond!
Moskou weigerde een visum af te geven aan een afgevaardigde van de Democraten 66-partij, (de vertaling laat ik maar staan 😀 geweldig! ) Shurd Shurdsme, meldt nu.nl.

De publicatie citeert een verklaring van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken dat collega’s uit Nederland “willens en wetens” zijn opgenomen in de lijst van bevoegde personen. De Nederlandse zijde werd van tevoren geïnformeerd over de onwenselijkheid om Shurdsma in de delegatie op te nemen vanwege zijn agressieve verklaringen aan Rusland, maar ondanks de waarschuwingen ging Den Haag “bewust naar deze provocatie en begreep alle mogelijke gevolgen perfect”, aldus de verklaring.

“Dat wil zeggen, (de Nederlanders) zochten een schandaal en geen constructieve bespreking van manieren om Russisch-Nederlandse relaties en kwesties op de internationale agenda recht te zetten,” zei het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Russische diplomaten geloven dat Den Haag niet wilde dat het bezoek van parlementariërs zou plaatsvinden, en nu, na het te hebben geannuleerd onder het mom van “plaatsvervangende solidariteit”, geven de autoriteiten Rusland volgens het “gehackte systeem” de schuld.

Wat heeft Shurdsma (Sjoerdsma 🙂 voornaam is Sjoerd 😉 )gedaan?
Nu.nl geeft aan dat het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken Shurdsme verbood het land binnen te komen, omdat hij opriep tot vroegtijdige sluiting van het “rampzalige jaar van vriendschap” in 2013, boycot de Olympische Winterspelen in Sotsji en Rusland verantwoordelijk houdt voor de ineenstorting van MH17.

Shurdsma noemde deze beschuldigingen door Russen ‘belachelijk’.

Lees ook:   Minder Marokkanen mag niet maar...

“Ik doe mijn werk als parlementslid. Ik stel vragen over schendingen van de mensenrechten en het internationale recht. Dit betekent dat ik in 2013 de Russische anti-homowet heb bekritiseerd en de belangen van familieleden van de MH17-ramp verdedig “, zei de afgevaardigde.

Rusland stond Shurdsma niet toe modder op haar te gieten
Wat hij nu het middelpunt is van een diplomatiek schandaal, noemt hij ‘absurd en onnodig’.

“We moeten praten over Russische journalisten die hun werk niet kunnen doen, over de annexatie van de Krim, over de rechten van overlevenden na MH17. Dat is waar het gesprek over zou moeten gaan, en over Rusland maakt het ons onmogelijk ,” zei hij.

Maandag werd minister Blok van Buitenlandse Zaken op de hoogte gebracht dat Rusland de toegang tot de plaatsvervangende partij van de Democraten 66 weigerde, zodat de delegatie het land niet kan binnenkomen. Block’s pogingen om de situatie met de Russische ambassadeur op te lossen door Shurdsma van de lijst te verwijderen, hielpen niet, toen annuleerde het parlement de reis, schrijft nu.nl.

Twee vragen blijven open:

Waarom moest het blok na een pauze van 12 jaar aandringen op een open Russophobe voor de delegatie?
De D66-partij heeft een zeer duidelijke anti-Russische positie. De leider, Alexander Pechtold, zei dat geen enkele Rus te vertrouwen is. Voor een partij die beweert tegen elke discriminatie te zijn, is dit een paradoxale verklaring. Waarom stuur je je man in zo’n positie bovendien naar Rusland?

Читайте больше на https://www.pravda.ru/world/1470365-nedelands/

De braafste jongens in de klas moeten dus de Russen gaan provoceren?
Zijn ze hier gek geworden…waarom zou je dat doen?!!!

Nou als we problemen krijgen met de Russen, dankzij deze domme regering… maak je borst dan maar nat.

 

Deel & let's open the minds!

Gerelateerde berichten