web analytics
11:11 Dubbele getallen
Leven na dit Leven - BDEMysterieParanormaalReincarnatieSpiritueel

Atheïst vraagt ​​God “Waarom zijn mensen zo duister en gedoemd?”

Hij was verbaasd over de antwoorden die hij kreeg

 

Mellen Thomas Benedicts BDE-verhaal is een van de meest opmerkelijke bijna-doodervaringen die ik ben tegengekomen. In 1982 stierf Mellen Thomas aan terminale hersenkanker en overleefde om erover te vertellen. Terwijl hij in het hospice was, stierf Mellen gedurende minstens anderhalf uur voordat hij terugkeerde naar zijn lichaam. Hij is een van de meest bestudeerde bijna-doodveroorzakers ter wereld. Hij heeft ook deelgenomen aan meer onderzoek dan de meeste andere bijna-doodgevallen. Depak Chopra heeft in zijn boek leven na de dood de encyclopedie van het hiernamaals genoemd. In de video van vandaag hoor je het opmerkelijke verhaal van de ontmoeting van Mellen met de dood en de gesprekken die hij sindsdien met het licht deelt.

LUISTER HIER NAAR DE VOLLEDIGE BDE VAN MELLEN

Lees ook:   Maandje Rusland dat zal hem leren
Laat meer zien

Gerelateerde artikelen

Back to top button
Close

Een Adblocker gedecteerd

Je gebruikt een adblocker, zet deze uit om de leukste plaatjes en video's te kunnen bekijken