web analytics
...

Vice-president van Pfizer, zou in zijn huis zijn gearresteerd en aangeklaagd wegens meerdere gevallen van fraude

Rady Johson, de uitvoerende vice-president van Pfizer, zou in zijn huis zijn gearresteerd en aangeklaagd wegens meerdere gevallen van fraude. Hij zou nu op zijn hoorzitting wachten of hij op borgtocht vrij mag komen. Johnsons (nog onbevestigde) arrestatie volgt kort na de door de rechter bevolen vrijgave van duizenden Pfizer documenten, waaruit bleek dat de toch al omstreden fabrikant wel degelijk wist wat voor enorme risico’s de Covid-19 ‘vaccins’ met zich meebrachten.

Na Johnsons arrestatie begint de hashtag #pfizerdocuments trending te worden op Twitter. Celebrities en andere mensen beginnen op te roepen dat andere topfiguren van Pfizer, zoals CEO Albert Bourla, ook worden opgepakt.

Lees verder via de link:

‘Vice president Pfizer gearresteerd na vrijgave schokkende vaccin documenten’

Lees ook:   Voorspellingen Sonja Dover 2013

Gerelateerde artikelen

Back to top button

Een Adblocker gedecteerd

Whitelist deze website aub, want van de advertenties betalen wij het onderhoud en de server voor deze website. Dank hiervoor!