web analytics

Welk dier zie jij in deze foto

screen shot 2016 07 277p6c AnGel-WinGs.nl

De meeste mensen zien onmiddellijk een vogel en de krab. Ze zijn het duidelijkst aanwezig op de foto en onderscheiden zich van de rest. Het paard is minder goed zichtbaar. Heb je de vechtlust van een wilde hengst, dan is de kans groot dat je het paard eerst zag.

Om de dolfijn te zien, moet je jouw ogen kunnen laten rusten. Kan je dit en zie je de dolfijn probleemloos? Dan is dat een teken dat je creatief bent. Ook de eendenkuikens zijn moeilijk zichtbaar. Mensen vinden ze wel, maar het duurt doorgaans een halve minuut.

De beer bevindt zich centraal op de foto, maar vereist dat je het grotere plaatje kan onderscheiden van de kleinere dingen. Dit betekent dat je een geboren leider bent. De hond is erg vaag en goed zichtbaar voor mensen die tot op een bepaald niveau werden verstoten door de maatschappij.

Lees ook:   Dubbele getallen 1233

Gerelateerde artikelen

Back to top button