26 april 2021

 

Paris Paris

NIET IN HET NOS-JOURNAAL:

President Poetin op de G20-meeting:

“Ik heb onze collega’s met foto’s uit de ruimte, de illegale oliehandel aangetoond.

Autokonvooien die zich uitstrekken over tientallen kilometers,

die verder gaan dan de horizon wanneer ze gezien worden

vanaf een hoogte van vierduizend meter.”

Rusland bestookt olietransporten ISIS..

2015 © WantToKnow.nl/.be
Terwijl de hele wereld, en in ieder geval een groot gedeelte van de zogenaamde G40-elite keihard boter op het hoofd heeft, betreffende de afname van olie van de ISIS-club, doet Rusland wat de VS al bijna 3 jaar hadden kunnen doen: ISIS aanpakken op haar levensaders. Namelijk het hele proces van de verkoop van illegaal opgepompte aardolie in Syrië en Irak.. (Waarom de Amerikanen deze simpele manier van ISIS-aanpak hebben laten liggen, is overigens niet zo’n heel groot raadsel, als we kijken naar de financiering en training door de VS van teroristengroepen in het Midden Oosten..!)
Afgelopen dagen hebben de Russen met luchtaanvallen, naar eigen zeggen, rond de 500 (!) olietankauto’s vernietigd; transportvrachtwagens die natuurlijk een slagader zijn in de hele ISIS-poppenkast. Het betreft vooral dan het transport van olie, van Noord-Syrië naar Irak,  aldus de generale staf van de Russische luchtmacht. Volgens een Russische woordvoerder, is de afgelopen jaren voor enkele honderduizenden tonnen aardolie geleverd, via deze vrachttransporten. En de opbrengsten van deze olie is één van de belangrijkste bronnen van inkomsten van de terreurorganisaties.
Lees verder:

https://www.wanttoknow.nl/nieuws/rusland-bestookt-olietransporten-isis/

 https://www.wanttoknow.nl/politiek/oorlog/poetin-obama-vs-zit-achter-isis/

Youtube is overspoelt door informatie aangaande een false flag in Parijs!

Zoek op : “paris false flag”

Lees ook:   Waar gaat dit heen? EU, gelden...etc.

Gerelateerde berichten